Bútorozatlan, gépesítetlen lakást tényleg sokkal nehezebb kiadni?
Figyelt kérdés
szept. 1. 15:09
11/13 anonim válasza:
A bútorozatlan nem biztos, de én olyan lakást néztem nemrég, ahol még hűtő és mosógép sem volt, azt már nem tudtam vállalni.
12/13 zulu válasza:
Add ki így ha ilyened van.Legalább nem fogod hallani hogy elromlott a mosógép,hűtőszekrény csinálj valamit.Más a célközönség, kevesebb probléma és még az sem biztos hogy olcsóbbnak kell lennie...
13/13 anonim válasza:
8# nem muszáj berendezned, de ez olyan, hogy befektetés nélkül soha nincs haszon. És egy újan bérbeadott lakás évekig csak viszi a pénzt, nem hozza.
Érdemes pár dolgot azért venni bele. A konyha tűzhellyel alap. Hűtő is. Mosógép nem feltétlen de nem árt az sem. A páraelszívó és a légkondi nem alapfelszereltség.
Érdemes a fentieket beszerezni és aztán kiadni azt a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!