Hogy viselitek az airbnb-s lakásokat, ha van az épületetekben?
Engem például eléggé zavar, hogy jönnek-mennek idegen külföldiek a lakóházban. Megadják nekik a kódokat, nem ismerik a helyet, véletlenül is beengedhetnek rossz szándékú egyéneket. Azonkívül sokszor félre csengetnek a normál lakókhoz, kerülgetni kell őket, meg segítséget kérnek. Némelyiknek zavaró szokása van, veszekszik, odahozza a neveletlen kiskorú gyerekét. Sokáig felvannak és zajosak, mert nyílván ők nem mennek dolgozni másnap csak nyaralnak köztünk.
Nekem nehéz pihenni is tőlük, pedig én élek itt életvitelszerűen és én dolgozok másnap.
Kérdés. Te voltál előbb ott vagy az airbnb lakás?
És ha zavarja a többi lakót is, akkor miért egyeztek bele?
Laktam ilyen lakásban. Szerencsére albérlet volt, 4 hónapig bírtam, elegem lett hogy hallgatni kell ahogy vadállat módjára reszelnek, hangosak, zenélnek hiába szóltam én vagy
más rájuk.
#2! U az szívas. Hat akkor költözés lesz a legjobb.
Én is úgy tudom hogy 100%nak bele kell egyeznie, és valamit fizetnie is kell a társashaznak. Szóval megszoksz vagy megszoksz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!