Kelenföldön sok a roma?
Figyelt kérdés
Az Etele előtti téren rengeteget látok, szakadt koszos ruhában voltak ma is, nagy hang falakkal zenét hallgattak. Ezek helyiek? Az Etele mögötti lakótelepen lakhatnak? Vagy ott nincsen sok roma csak bejárnak ide mert sok a szabadidejük?aug. 24. 22:14
1/5 anonim válasza:
Egész Budapesten sok a cigány.
Arrafelé laktam, nem volt gond. Este is simán sétáltam no lettemre, meg élek 😅
2/5 anonim válasza:
Ha a pályaudvarra gondolsz, akkro az lepra nagyon. Egyébként szinte nincsenek, teljesen jó környék
3/5 anonim válasza:
Nyilván itt is vannak de némileg kevesebben.
4/5 mandragora.gyoker válasza:
Mindenhol sok van ezekből. Az elmúlt 34 év zsidóbérenc politikusoknak köszönhetően.
5/5 anonim válasza:
A Csóka utca környékén láttam cigányt bemenni az egyik lépcsőházba, szóval a romák 1 része helyi. De amúgy kevés van belőlük ezen a részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!