Holnap megyek albérletet nézni megmondjam a főbérlőnek telefonon hogy roma származású vagyok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 12:01
1/12 anonim válasza:
Nem. Látatlanban soha.
A személyes találkozásnál nincs jobb. Akkor minden kiderül. Lehet, hogy pont te leszel a nyerő
Járj szerencsével!
2/12 anonim válasza:
csak ha ràkèrdez. öltözz kultúràltan, ès kèzfogàsnàl nèzz a szemèbe... Sok sikert
3/12 anonim válasza:
Ne mondd meg. Ha baja van vele legfeljebb utólag megmondja, hogy ezért meg azért nem te kapod meg. Persze nem azért.
4/12 anonim válasza:
Ne mondd meg, ha személyes találkozásra kerül a sor kiderül, hogy a szemedbe meri-e mondani, hogy azért nem adja ki neked, mert roma vagy?
5/12 A kérdező kommentje:
Okés köszi szépen a válaszokat
2021. aug. 14. 13:21
6/12 anonim válasza:
Nem ismerheted a szempontjait.
Ha találkoztok, majd beszélgettek.
Kicsit hasonlít társkereséshez az üzletipartner keresés is, akár évekig kell jó, korrekt viszonyban lennetek, és hát ha emiatt vagy más miatt nem klappoltok, akkor ez van.
7/12 anonim válasza:
Ha gyanúsan méreget, mondd azt, hogy a dinári rasszba tartozol. vagy hogy Reza Pahlavi volt iráni sah egyik rokona vagy.
8/12 mindentudó99 válasza:
Nem sok esélyed van hogy megkapd. Egyébként én simán megmondanám a telefonba és megkérdezném hogy egyáltalán érdemes e mennem
9/12 Miss Endzsi válasza:
Vegyél fel inget, parfüm, jobb esélyekkel indulsz.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez az ing-parfüm a lehető legrosszabb.
Ha igényes valaki az amúgy is igényes. Akin meg látszik, érződik, hogy nem igényes még visszataszítóan is fog kinézni ha ki van öltözve, nyalva egy sima lakás nézés kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!