Kivennél egy olyan albérletet, ahol igénytelen roma a szomszéd? Nem hangos, nem bunkó, csak nyakig ér a szemét?
Én biztos nem venném ki, még akkor sem, ha nem lennének igénytelenek.
Lakott cigánycsalád a szomszédságunkban a “felső tízezerből”, a pasi Svájcban bazsevált, a gyerek főiskolára járt, a feleség egy habtiszta, igényes, házias szépség volt.
Mégis meg kellett tőlük őrülni, mert mindig voltak 20-an náluk, beszélgetni csak ordibálva éjjel 2-3-ig. Amikor a pasi anyja meghalt 1 hétig virrasztottak,…ordítozva, jajveszékelve, sírva.
Amúgy kedves emberek voltak, de elment a ház adakozni a templomba, amikor elköltöztek.
Szóval rám ne számíts én semmilyen cigánnyal nem vagyok kompatibilis! …a szutykossal végképp nem, mert nem hiányzik patkány, csótány, bolha, tetű, poloska, a kerítésen meg a gatyakiállítás.
Persze lehet, hogy fogsz találni igénytelen bérlőt az igénytelen helyre, de az ilyentől mentsen téged a Jóisten!
Nekem voltak amr cigany szomszedaim, 4 gyerek illetve a szülők, szebb volt a házuk mint bármelyik magyarnak, medence is volt benne meg minden, kedvesek voltak, koszontek is az utcán ha kell, nem voltak igénytelenek, tudtak viselkedni, a gyerekek is ápoltak voltak, Erős suliba jártak, oda ahova az unokahugom ami rendkívül erős suli. Igaz sokszor 100-an látogattak meg őket de sztem ahhoz senkinek semmi köze kihez mikor ki megy, foleg ugy h külön háza van az adotr személynek, en magyar vagyok, volt olyan hogy hozzam is jöttek sokan, pl a régi osztálytársaim 17-en voltunk es semmi problema nem volt belole, zeneztunk stb. Bàr tenyleg az én szomszédaim még csendesek is, nyilvan őket is szoktak zenét hallgatni de be tartják a szabályokat meg minden. Lehet csak nekem van ennyire szerencsém.
24 F
Szhely
Hat en nem vennem ki, de ha mondjuk koltozheto kutyaval, gyerekkel es picit olcsobban adod, akkor talan lesz ra jelentkezo, mert kulon-kulon is nehez helyet talalni, de a kutya/macska es gyerek kombo mar a lehetetlen kategoria :D
Amugy ahol ennyire nincs alberlet, oda megeri egyaltalan koltozni? Gondolom nincs tul sok lehetoseg es emiatt, en ilyen faluba/varosba sose mennek. Szoval ez nem biztos, hogy hozzaad az alberlet ertekehez,hogy de a kornyeken nincs kiado masik lakas,de igazabol mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!