Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A tulaj neje nagytakarítani...

A tulaj neje nagytakarítani akar a lakásban. Hagyjam ott?

Figyelt kérdés
Nem volt sose igazán rokonszenves, de nem volt más választásom, elsőéves egyetemistaként, a koli jelentkezést is csak utolsó pillanatban bírálták el, így utolsó pillanatban tudtam csak albérletet találni. Szóval teltek hónapok, mindig fizettem normálisan, a lakást se amortizáltam le, a sajátomként kezeltem, sőt amikor lehetett, ott se voltam. Ráadásul ez a tulaj neje, mindenbe belekötős típus. Most kitalálta, hogy jönne nagytakarítani, melyik hétvégén nem vagyok a lakásban? Mondom, what? Kicsit lesokkolt. Közben meg van olyan bérlemény, ahol évek óta nem járt a tulaj, ez meg minden hónapban jött okoskodni. Szívem szerint most otthagynám, de még van vissza majdnem 2 hónap.
2024. aug. 1. 21:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
88%
Örüljön neki? Minek? Hogy egy idegen a holmijai között akar kutakodni? Azonnal zárat cserélnék.
2024. aug. 2. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A szerződès adott, akivel szerződtèl azzal vagy jogviszonyba, mással nem ezt nem kell beleiratni, így van.

Más kèrdès, ha kap egy teljes jogú felhatalmazást valaki a tulajtól, hogy eljárhat helyette. De azt mutasa meg.

Azèrt mert bèrlő vagy nem vagy kiszolgáltatva, megvannak a jogaid, èlj is vele!

2024. aug. 2. 11:14
 13/15 A kérdező kommentje:
11. Én már nem foglalkozok ezzel, szépen kipakolok teljesen, mielőtt jönne takarítani. Tipikusan az a nő ez egyébként, aki mellett a férje iszik, hogy elviselje. Elnyomja azt is. Keresek is más helyet.
2024. aug. 2. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

De miért akar takarítani ingyen a szabadidejében?

Ha lelakod a lakást szarügy, de úgy kell visszaadni, ahogy beköltöztél. Majd takarítasz.

2024. aug. 2. 13:30
 15/15 Oldfire ***** válasza:
Lehet, hogy szereti a friss húst....de nemj el otthonról. Mert ha eltünik valamid?...kinek szólsz?
2024. aug. 9. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!