Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Békásmegyer vagy József...

Békásmegyer vagy József Attila lakótelep élhetőbb?

Figyelt kérdés
Mozdonyvezető gyakornokként, Keletibe kéne eljutni. Nyilván ahol élek (Székesfehérvár), nehezebb bejárás, sőt... Budapestre akarok költözni, Békásmegyer és József Attila lakótelep ami árban jó, e kettő közül bejárás megoldható (egyik H5-M2, másik M3-M4) de mint ottani környék, infrastruktúra, közbiztonság, mennyire jók?

2024. aug. 1. 10:28
A kérdező szavazást indított:
Békásmegyer jobb. (Általam kinézett lakás 125 000Ft)
József Attila lakótelep jobb. (általam kinézett lakás 150 000Ft)
16 szavazat
 1/3 anonim válasza:
91%
Békás szerintem egy nyugodt élhető hely és távol van a város zajától. Szerintem könnyen be lehet jutni onnan a belvárosba is. Sok a családos, kutyás, idős lakó és szerintem biztonságos is.
2024. aug. 1. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hasonló környékek, mindkettő átlagos lakótelep. Nézd meg mindkét lakást személyesen, hogy melyik szimpatikusabb!
2024. aug. 1. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
95%
Ismerősöm szerint a József Attila kellemes, sok a zöld terület. De ez Békásra, vagy akár Újpestre is igaz.
2024. aug. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!