Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan oldjátok meg a lakhatás...

Hogyan oldjátok meg a lakhatást ilyen árak mellett?

Figyelt kérdés
Elég feldolgozni hogy egy életen át albérletet kell fizetni,nem?
2024. júl. 31. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

#10 Kedves nagyokos, magyarázd már meg nekem, hogy jön ide a felfogás?

Én felfogom, kedves nagyokos, hogy Ausztriában 3x annyi a bér. És? Én felfogom, hogy alacsonyak itthon. És?

Ettől még a tény az tény marad, ha tudod, hogy szar helyzetből indulsz akkor tenned kell a változásért. Ha kell tanulni, ha kell szobát bérelni, ha kell lemondani, ha kell akkor kimenni csodálatos Ausztriába. Mit nem lehet ezen felfogni?

2024. aug. 1. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
Magyarázd ezt a Borsodi szegény falvakban
2024. aug. 1. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Borsodi faluból származom. Akiben van akarat az nem putriban él. A léhűtőknek meg teljesen mindegy milyen áron van a lakhatás. Ők úgyis mindent lelaknak, felélnek. Jajgat segélyért, amiből aztán beborozva énekel a kocsmában.
2024. aug. 2. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
16%
Jó sok empátia van benned. Ja, nem
2024. aug. 2. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

"Magyarázd ezt a Borsodi szegény falvakban"

Magyarázol itt egy szabolcsi szegény családból származónak...

Szüleim szegények voltak, pénzünk sosem volt, szociális juttatások, tanulmányi ösztöndíjak és rohadt sok diákmunka mellett tanultam, képeztem magam.

De nem kell egyetemre sem menni, legtöbb ismerősöm aki kitanult egy szakmát és becsülettel végzi az mind megél ember módon.

Tudtam, hogy nekem soha nem fognak a seggem alá tolni semmit, se jogsit, se kocsit, se lakást. Most mégis van mindegyik, szóval nekem csak ne jöjjön senki a "magyarázd ezt" szöveggel. Köszi.

2024. aug. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!