Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan oldjátok meg a lakhatás...

Hogyan oldjátok meg a lakhatást ilyen árak mellett?

Figyelt kérdés
Elég feldolgozni hogy egy életen át albérletet kell fizetni,nem?
2024. júl. 31. 16:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
MEgfelelö munkát keresni és normál fizetést kapni. Azon meg nincs mit "feldolgozni", hogy lakást bérel valaki.
2024. júl. 31. 16:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Önkormányzati lakásban élek szerencsémre

A bérleti díj a piaci ár fele kb

Én se fogok tudni venni saját lakást soha életemben

2024. júl. 31. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Áldozatokat kell hozni. Én például közel 30 éves koromig csak szobákat béreltem. Nem volt jó, cserébe így tudtam félretenni önerőre. Mellette melóban elvállaltam plusz feladatokat és igyekeztem fejlődni, hogy megfelelő keresetem legyen.
2024. júl. 31. 18:44
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Per pill egy pincében lakom :(
2024. júl. 31. 19:27
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem siránkozni kell, hanem visszaülni az iskolapadpa és keresett szakmát tanulni.
2024. aug. 1. 11:29
 6/15 anonim ***** válasza:
20%
De bírom ezt a sok okost, de azt nem veszik figyelembe, hogyha megnézzük a mediánbért és összevetjük az átlag albérletárakkal, nem jön ki a matek. Olcsó munkaerőre épülő gazdaság, kormányzat teljes szociális érzéketlensége ezt eredményezi. Lakhatási válság van
2024. aug. 1. 14:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Egyet kell hogy értsek az utolsó hozzászólóval. Nem kereshet mindenki 500 ezer felett.

Elég feldolgozni hogy egy életen át hitelt vagy albérletet kell fizetni és ez elviszi a fizetés felét vagy többet...és hogy ez a normális.

2024. aug. 1. 16:30
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

#6 De bírom ezt a sok okost, akiknek minden érvre van valami kamu kifogásuk.

#7 Nem kereshet mindenki 500 ezer felett, mint ahogy nem is kötelező mindenkinek önálló albérletben élnie. Mindig is volt réteg aki nem engedhette meg magának, volt réteg aki az életét leélte benne és csak egy szűk réteg tudott albérlet mellett tovább is lépni.

Az élet ilyen, ha tudod, hogy szar helyzetből indulsz, akkor tenned kell azért, hogy szintet tudj lépni. Tanulás, társbérlet. Ezt csináltam, most köszönöm szépen van lakásom.

2024. aug. 1. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Undorító ami itt megy de tényleg
2024. aug. 1. 17:27
 10/15 anonim ***** válasza:
24%
"Az élet ilyen, ha tudod, hogy szar helyzetből indulsz, akkor tenned kell azért, hogy szintet tudj lépni" - Tényleg képtelen vagy felfogni, hogy mondjuk Ausztriában ugyanazért a munkáért 3x annyit fizetnek? Vagy hogy alacsonyak a bérek az országban? Mit nem lehet ezen felfogni?
2024. aug. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!