Budapesten havi kb 300.000 ft ert hova erdemes koltozni fiatalkent ahol sok lehetoseg van szórakozasra es jo a kozbiztonsag,kozlekedes? Videkrol koltoznenk ferjemmel

Férjeddel mit akarsz már szórakozni? 😂 Azt házasság előtt szoktak, baráti társaságban.
Szórakozóhelyek, vendéglátó egységek a Belvárosban vannak, de ott nem jó a kozbiztonsag. Ha jó kozbiztonsagu kerületet akarsz, ott meg nincs semmi "szorakozas".

Havi 300.000 ft?
Mármint 2x300.000?
Gondolom ez a fizetésetek fejenként?

Hozzánk, ha 320 + 10 E rezsi az O.K.:)
Ha 1 szoba+hall elég.
Körúton belül.

Fogunk majd venni lakast fent ha tetszik az ottlét, te nem probalod fel a ruhát mielott megveszed 5ös?Ja es mire fel mondja meg nekem valaki hogy mit szokás hazassag utan csinalni?!
És jelenleg is megyeszékhelyen lakunk,nem mucsaröcsögén,de inkább falusi legyek mintsem ilyen introvertalt seggfej aki házaskent megszűntnek tekint magára
Amugy meg honnan tudod hogy hogy nézek ki 5 ös? Ja igen, biztos magadbol indulsz ki hogy en is besavanyodott túlsúlyos haziasszonyka vagyok.Szerintem dolgozz a házasságodon és nyiss a világ felé kicsit..

7 es de ostoba,na az vagy,meddő vitat folytatni egy tényekkel alá nem tamasztható dologról miszerint ki a csúnya kettőnk közül..ez igen óvoda kiscsoport xd
Szerintem maradj a lakásban,es rettegj a kozbiztosagtól jobb lesz neked mivel gyönyörű vagy,nehogy elvigyenek,de az emberisegnek biztos nem lesz veszteseg ha a 4 fal közt maradsz
Ja és 7es,a függönyöket is jól húzd be xd
Tudod..jobb félni mint..😅

Olyan kerület kellene, ami közel van a belvároshoz, de mègsem az.
13-ik kerület, vagy zugló esetleg.
A közbiztonságra azèrt nehèz bármit mondani, mert egy egy nagyobb kerület akkora mint a nagyobb városok az országban, utcánkènt változhat.
Általánosságban a közbiztonság jó, egy kèt belvárosi rosszabb hìrű utcát leszámìtva sehol nem fognak belètek kötni, vagy az èletetekre törni, max zavaró rèszegek, csöves kèregetők zökkentik ki egy kicsit az embert a gondolataiból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!