Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten havi kb 300.000 ft...

Budapesten havi kb 300.000 ft ert hova erdemes koltozni fiatalkent ahol sok lehetoseg van szórakozasra es jo a kozbiztonsag,kozlekedes? Videkrol koltoznenk ferjemmel

Figyelt kérdés

2024. júl. 29. 13:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Férjeddel mit akarsz már szórakozni? 😂 Azt házasság előtt szoktak, baráti társaságban.

Szórakozóhelyek, vendéglátó egységek a Belvárosban vannak, de ott nem jó a kozbiztonsag. Ha jó kozbiztonsagu kerületet akarsz, ott meg nincs semmi "szorakozas".

2024. júl. 29. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Havi 300.000 ft?

Mármint 2x300.000?

Gondolom ez a fizetésetek fejenként?

2024. júl. 29. 17:40
 3/12 A kérdező kommentje:
A fizetésünk fejenkent 800.000 ft körül mozog,alberletre szánnánk havi 300.000ft ot rezsi nélkül, és kedves 1 es az hogy te rosszul mentel férjhez és nem szórakoztok már még nem jelenti azt hogy én is,ne a saját szar házasságodhoz hasonlítsd másét, nem mindenki él kispolgari életet 2 gyerekkel és labradorral...
2024. júl. 29. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Hozzánk, ha 320 + 10 E rezsi az O.K.:)

Ha 1 szoba+hall elég.

Körúton belül.

2024. júl. 29. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Úristen Kérdező, te kinek kepzeled magad 😂 Azt se tudod milyen kerületei vannak Budapestnek, ennyire falusi vagy, de azért elkezdesz beoltani másokat. A normális fiatal párok eleve lakást vesznek. A jó közbiztonság meg..majd pont téged fognak elrabolni az uraddal együtt, mikor tele van a város gyönyörű dekoratív csajokkal. Kb bárhová koltozhetsz, senkit nem fogsz érdekelni.
2024. júl. 29. 20:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Fogunk majd venni lakast fent ha tetszik az ottlét, te nem probalod fel a ruhát mielott megveszed 5ös?Ja es mire fel mondja meg nekem valaki hogy mit szokás hazassag utan csinalni?!

És jelenleg is megyeszékhelyen lakunk,nem mucsaröcsögén,de inkább falusi legyek mintsem ilyen introvertalt seggfej aki házaskent megszűntnek tekint magára

Amugy meg honnan tudod hogy hogy nézek ki 5 ös? Ja igen, biztos magadbol indulsz ki hogy en is besavanyodott túlsúlyos haziasszonyka vagyok.Szerintem dolgozz a házasságodon és nyiss a világ felé kicsit..

2024. júl. 30. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Hála istennek én nem vagyok csúnya és jelentektelen, mint te, úgyhogy én jogosan félhetek a kozbiztonsagtol.
2024. júl. 30. 12:10
 8/12 A kérdező kommentje:

7 es de ostoba,na az vagy,meddő vitat folytatni egy tényekkel alá nem tamasztható dologról miszerint ki a csúnya kettőnk közül..ez igen óvoda kiscsoport xd

Szerintem maradj a lakásban,es rettegj a kozbiztosagtól jobb lesz neked mivel gyönyörű vagy,nehogy elvigyenek,de az emberisegnek biztos nem lesz veszteseg ha a 4 fal közt maradsz

2024. júl. 30. 13:38
 9/12 A kérdező kommentje:

Ja és 7es,a függönyöket is jól húzd be xd

Tudod..jobb félni mint..😅

2024. júl. 30. 13:40
 10/12 Hintalow ***** válasza:

Olyan kerület kellene, ami közel van a belvároshoz, de mègsem az.

13-ik kerület, vagy zugló esetleg.

A közbiztonságra azèrt nehèz bármit mondani, mert egy egy nagyobb kerület akkora mint a nagyobb városok az országban, utcánkènt változhat.

Általánosságban a közbiztonság jó, egy kèt belvárosi rosszabb hìrű utcát leszámìtva sehol nem fognak belètek kötni, vagy az èletetekre törni, max zavaró rèszegek, csöves kèregetők zökkentik ki egy kicsit az embert a gondolataiból.

2024. júl. 30. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!