Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kálvária térnél mennyire...

Kálvária térnél mennyire veszélyes élni?

Figyelt kérdés
Magánkollégiumba költöznék és itt találtam helyet, viszont kicsit félek, mert minden nap este 7 körül érnék "haza".

2024. júl. 29. 04:10
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Budapesten mindenhol biztonságos élni. Kivéve a Hős utcát, de oda amúgy sem kell senkinek sem mennie.
2024. júl. 29. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb környék
2024. júl. 29. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem elit környék, tehát a buszon vagy utcán találkozhatsz szakadt emberekkel. De be van kamerázva az egész nyolcadik kerület, úgyhogy veszélyesnek nem veszélyes! Meg nem tudom honnan jössz, de Budapesten este 7 óra nem számít későnek. Én is vidékről jövök, ahol délután 4-5 körül mindenki hazamegy a munkából, és aki még az utcán marad olyan "későn", azt kb. bűnözőnek nézik. De egy budapesti belvárosi kerületben, mint a nyolcadik, este 7-kor nem kihalt utcák várnak.
2024. júl. 29. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megverni meg hasonlók nem fognak de nem tizsta fehér emberekkel fogsz találkozni nagyrészt.

Egyébként elottem is irtak, a 7 ora nem keso. Sokan akkor ernek haza munkabol. Aki bulizni megy pl, az 10kor indul

2024. júl. 29. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Előttem szólóknak igaza van. Én 17 éves korom óta lakom arrafelé (koruthoz kozelebb) és lekopogom, de soha életemben nem ért atrocitás, pedig dekoratív fiatal nő vagyok és jöttem haza nem egyszer buliból éjjel, alkalomhoz illő kivágott vagy miniruhában.

Viszont elég sok a szakadt ember, ami nem épp guszta látvány. Cserébe viszont hamar eljutsz bárhova a Belvárosban.

2024. júl. 29. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván nem fognak azonnal leütni meg kettévágni szamurájkarddal, de elég sok ott lakó "problémás". Én biztosan nem költöznék a közelébe sem, tömegközlekedéssel is inkább kikerülöm, de simán elhiszem, hogy lesz még száz olyan hozzászólás, hogy "én már 50 éve itt élek és sose kötöttek belém".

Laktam én már elégszer gázos helyen, az én életemből nem hiányzik. Inkább ingáznék többet 10-20-30 perccel, mint hogy ott lakjak...

2024. júl. 29. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik város??
2024. júl. 29. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!