Milyen szerszám szükséges egy albérletbe?
Egyedülálló nő vagyok, apám se tud jönni segíteni. Van csavarhúzó készletem, meg egy kihúzható meroszalagom...
Nyilván mivel albérlet, nagy volumenű dolgokat, felújításokat nem tervezek itt véghezvinni. Komolyabb gond esetén a tulaj segít, tehát drága gépet (pl. fúró) sem vennék.
Csípőfogót tervezek venni. Ezen kívül mi kellhet még?:)
Köszi
WD40 - csavarlazító, nyikorgás megszüntető, matrica ragacs feloldó, nagyon sok mindenre jó
ragasztószalag - szerintem egyértelmű, ebből is a szövet erősítésű a jó, nem a barna cellux állagú
kalapács (200 grammos)
facsavar készlet - legegyszerűbb áruházi dobozos
kábel kötegelő - ultra hasznos
törhető pengéjű sniccer - lehetőleg fémből legyen az egész
kombináltfogó - nyom, vág, harap, univerzális
oldalcsípőfogó - kötelelőt, drótot, vezetéket elvágni
telefonfogó - ahova nem fér be az ember ujja, ott nagyon jól jön.
vízpumpafogó - alapvető cucc minden vizes feladathoz
állítható villáskulcs - hatlapfejű csavarokhoz. Nem ér annyit mint egy igazi villáskulcs készlet, de több mint a semmi.
Ikea bútorokhoz jól jön egy alap 10 ezer forint körüli 1/4" racsnis kulcs készlet.
Ez már így egy egész jó problémamegoldó felszerelés.
Lehet nélküle élni, de jó ha van egy szerelő kesztyű, én férfiként mindig hordom, mert 5 percen belül véresre horzsolom bármivel a kezem.
Húú, a kombináltfogó szó nagyon jól jött, igen, azt akarok venni... 😀
Köszönöm az ötleteket 😊
2 éve élek egyedül albiban egyedülálló nőként.
Csavarhúzót és mérőszalagot többször használtam. Kombináltfogót is többször de azt kaptam nem hiszem hogy vettem volna magamtól.
Kellett még imbuszkulcs de amikor kellett, annyi időre kölcsönkértem
Fázisceruza amúgy van a készletemben, de a nyakamat rátenném, h sose lesz rá szükség 😅
A kalapácsot gyakorlatilag bármivel lehet helyettesíteni, nem?
Hát a cipő sarkával is be lehet verni a szőget a falba, de kalapács az kell.
Ha kombináltfogót veszel, akkor a csípőfogót el is hagyhatod.
Egy varrókészletről se feledkezz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!