Lenne jelentkező szobatársnak az alábbi körülményekkel?
Figyelt kérdés
Még nem teljesen publikusak a történtek, ezért nem szeretnék sok személyes infót megadni magamról. Szakítás után vagyok, és Budapesten, jó környéken egy egyszobás lakásba keresnék magam mellé bérlőt két cicával. A költségek felét kellene állnia természetesen. Fiatal nő vagyok, ezért elsősorban én is azt keresek magam mellé, de nem zavar az sem, ha idősebb.ápr. 2. 12:30
11/12 anonim válasza:
Voltam már nagyon megszorulva, de ilyet akkor sem vállaltam volna be. Inkább mentem egy alagsori helységbe, ahol sem ablak, sem fürdő nincs, csak az emeleten. De legalább egymagam vagyok.
12/12 anonim válasza:
Muszáj lenne összehangolnotok az életritumsotokat, ami nagyon necces. A macskák elviseléséért csarébe sanszos, hogy kedvezményt kell adnod. Ha elég nagy a szoba, egy használhattok térelválasztókat, például polcot, szekrényt. Van külön fekhely, vagy úgy képzelted, hogy megosztoztok a franciaágyon? A konyha elég nagy ahhoz, hogy a másik pihenését nem zavarva lehessen ott olvasni, tanulni stb? Fontos, hogy össze tudjatok barátkozni, igényled a beszélgetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!