Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lenne jelentkező szobatársnak...

Lenne jelentkező szobatársnak az alábbi körülményekkel?

Figyelt kérdés
Még nem teljesen publikusak a történtek, ezért nem szeretnék sok személyes infót megadni magamról. Szakítás után vagyok, és Budapesten, jó környéken egy egyszobás lakásba keresnék magam mellé bérlőt két cicával. A költségek felét kellene állnia természetesen. Fiatal nő vagyok, ezért elsősorban én is azt keresek magam mellé, de nem zavar az sem, ha idősebb.

ápr. 2. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%
Voltam már nagyon megszorulva, de ilyet akkor sem vállaltam volna be. Inkább mentem egy alagsori helységbe, ahol sem ablak, sem fürdő nincs, csak az emeleten. De legalább egymagam vagyok.
ápr. 2. 21:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj lenne összehangolnotok az életritumsotokat, ami nagyon necces. A macskák elviseléséért csarébe sanszos, hogy kedvezményt kell adnod. Ha elég nagy a szoba, egy használhattok térelválasztókat, például polcot, szekrényt. Van külön fekhely, vagy úgy képzelted, hogy megosztoztok a franciaágyon? A konyha elég nagy ahhoz, hogy a másik pihenését nem zavarva lehessen ott olvasni, tanulni stb? Fontos, hogy össze tudjatok barátkozni, igényled a beszélgetést?
ápr. 7. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!