Egy többszobást budapesti lakást, ami értelmes lokációban van (egyetemek vagy közlekedési csomópontok közelében), hogy érdemes kiadni? Egybe, vagy szobánként, ha a profitmaximalizálás a cél?
Figyelt kérdés
Feltételezzük, hogy 2-3 szobás lakásról van szó.ápr. 1. 02:48
A kérdező szavazást indított:
Szobánként
Egybs
Mindegy, ugyanannyit hoz a konyhára
11 szavazat
1/5 Deff válasza:
Hát valszeg el lehet érni 10-20 ezer pluszt havonta, de cserébe a nagyobb kockázatot is vállalni kell, tehát olyan téren már lehet nem éri meg.
2/5 anonim válasza:
Pont fordítva, kisebb a kockázat szobánkénti kiadással, csak több macera.
3/5 Deff válasza:
Minden szobára megbízható és jó bérlőt kell találni az azért kockázat
4/5 anonim válasza:
Te csak tudod 3-as, hány szobát adtál már ki?
Én 2 X3 szobát adtam ki már évekig.
Sokkal kisebb a kockázat mint ha az egész albérletet nem fizeti a bérlő.
5/5 SZTANN válasza:
Szerintem egyben jobb, kényelmesebb, kevesebb gondot okozhat. De csak akkor, ha a több személyért egyvalaki vállalja a felelősséget. Akkor megoldják egymás között a közös helyiségeket, és van egy kapcsolattartó. akivel a tulaj érintkezik ... Pl. egyetemisták csoportja.
Van előnye a szobánkéntinak is, viszont mindegyikkel külön macera, külön szerződések, stb... És akkor a tulaj gondoskodjon róla, hogy minden lakó egyformán használja, takarítsa a közös konyhát, fürdőt - ez szinte megoldhatatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!