Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mekkora jövedelemre van...

Mekkora jövedelemre van szükség, hogy megtudjak élni egy 130 ezer+rezsi albérletbe?

Figyelt kérdés

2024. márc. 5. 22:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
Ezek szerint 25 éves korodig minden megadtak, volt lehetőséged tanulni és kb 2-3 éve már dolgozol is. Abból bőven felre lehet tenni kezdesnek. Ha meg nem keresel eleget, válts álláhelyet ésvagy vállalj másodállást. Rengetegen dolgoznak 1.5-2 munkahelyen
2024. márc. 6. 16:20
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, ugyanis elvették mindig a fizetésemet, illetve miattuk kerültem sokszor mínuszba is
2024. márc. 6. 17:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
De ha nincs pénzed, miből lesz kaucióra?
2024. márc. 6. 20:56
 14/31 A kérdező kommentje:
Ja már külön lakom, csak kíváncsi kérdeztem, hogy szerintetek mekkor jövedelem szükséges megéljek
2024. márc. 6. 21:05
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Én nem értem az ilyen agyalágyult kérdéseket. Mármint értem, ha valaki még nem élt külön, de ha valaki külön él az csak képes megállapítani, hogy mennyiből tud megélni...
2024. márc. 6. 22:43
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Minden az igényeidtől függ. Ha nem lakást bérelsz 130 ezerért hanem szobát 80 ezerért talán jobban jársz. Ha szereted a paprikás krumplit hónapokig akkor sokat spórolhatsz a kaján is.

Ha van piacképes tudásod akkor növelheted a bevételeidet.

Viszont ez már a sokadik kérdésed ebben a témában. A szüleid 25 évesen elküldték (teljesen jogszerűen) közben te hagytad hogy hitelt vezessenek fel veled. Szerinted a sorsodért csak a szüleid hibásak?

Önigazolást keresel a gyakorin.

2024. márc. 7. 04:31
 17/31 anonim ***** válasza:

Nem bántani akarlak, de nem hiszem, h ok nélkül küldtek el.

1. 25 évesen nem árt felnőni, még ha ilyen nehezen is.

2. Gondolom, ha kivetted volna a részed az otthoni munkából, a háztartásból, a költségekből, látták volna, h pl. tanulsz, dolgozol, félreteszel vmennyit, s nemcsak kiszolgáltatod magad, nem küldtek volna albérletbe.

3. A szüleidnek is fenn kell tartaniuk uis egy lakást, de a 25 éves gyereküket már nem, bocs.

4. A szüleid felneveltek, lemondtak sok mindenről, de most már szeretnék a saját életüket élni.

2024. márc. 14. 00:55
 18/31 anonim ***** válasza:
46%
17: "de most már szeretnék a saját életüket élni." - Miféle hülye felfogás ez? Egy szülőnek nem csak 25 éves koráig, hanem élete végéig gyereke a gyereke, így gondoskodnia kell róla, legfeljebb a mértéke lehet más.
2024. ápr. 1. 10:19
 19/31 anonim ***** válasza:

11 & 17: Nem ilyen egyszerű ez!...

Paprikás krumpli: Egyik legnagyobb hülyeség, mert a krumpli az egyik legdrágább! 2 nappal ezelőtt készítettem krumplifőzeléket állítólag 2 kiló krumpliból, nem volt 2 kiló, mára elfogy.

2024. ápr. 3. 09:30
 20/31 anonim ***** válasza:
S háztartás fenntartásához nem kell elvenni gyerekem egész fizetését és még a felét sem! Álljon meg a menet!
2024. ápr. 3. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!