Lakásbérlés elintézése külföldről?
Most költöznék haza Ausztriából Magyarországra, de ezt úgy kellene kiviteleznem hogy mire hazaérek albiba legyek.
Találtam is már egyet, beszéltem a főbérlővel, egyértelműen mindent papírozva szeretne ő is és én is. Hogyan tudnám elintézni azt innen hogy meg legyen írva a szerződés anélkül hogy haza kelljen utaznom? Vagy nincs ilyen lehetőség? Mindenképp haza kell mennem és kivennem egy szállodai szobát arra a napra amikor intézni kell ezeket? Sajnos a családi háttaerem miatt nem tudok ezidő alatt hová menni, ezért is akarom úgy hogy mire hazaérek már ottlegyek és ne értsétek félre a dolgokat csak a felesleges kiadásokat szeretném elkerülni.
A logikám azt sugallja hogy mindenképp haza kell mennem arra az 1 napra de mondom kiírok egy ilyen kérdést hátha mégis van valami elektronikus módja ennek.
Mi ezt úgy oldottuk meg hogy mondtam mikor megyünk Magyarországra, és aznap már ott aludnank.
Délután alairtunk, kaució, és már este ott aludtunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!