Aggódnom kellene?
Lefoglalóztam egy albérletet, hivatalos átvételi dokumentummal, átadtam a pénzt, voltak tanúk. Megbeszéltük, hogy megyünk majd közjegyzőhöz, erről később beszélünk, hogy mikor.
Ingatlan.com-on már nincsen fent a hirdetés, viszont egy közösségi oldalas albérletes csoportban ma délelőtt ismét kikerült a hirdetés egy ingatlanos által. (aki korábban is hirdette)
Ez lehet csak véletlen?
Vele tárgyaltunk, ott volt a tulaj is, vele írtuk alá az átvételi elismervényt
Az ingatlanos igazából letanúzta, plusz velem is volt 1 személy
Az ingatlanos irodán belül együtt működik másokkal, de egy profil alatt futnak a hirdetések.
Az én ingatlanosom is ezt csinálta,összedolgoztam XY-nal, majd XYZ nevén futott a hirdetés.
Simán lehet véletlen, mi is jártunk így, több néven több felületen fent volt a lakásunk, mikor már le volt foglalózva, akkor is láttam még frisset... gondolom, az ingatlanirodában lassan értek össze a szálak, vagy biztonság kedvéért hirdették, hogy legyen még talonban érdeklődő.
De simán aláírtuk a szerződést és évek óta itt lakunk, nem volt belőle semmi probléma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!