Ingatlan vasarlas elott, ha igy csinalom akkor kell meg aggodnom adasvetli utan?
Figyelt kérdés
Adásvételi elott szeretnek elozetes ertekbecslest, illetve a banknal eloszurest kerni ahol a hitelt vennenk fel. Ha ezek pozitív biralatot kapnak, tehat hitelkepesek vagyunk, es a becsles is kedvezo, akkor adasveteli utan mar nem igazan lehet gond, ugye?
Falusi Csokot vennenk igenybe, azt mar megkerdeztem, mindenkepp kell meg egy becsles adasvetli után. De ha jol tudom, ott mar csak a koltsegvetest nezik..
2023. júl. 15. 13:37
1/3 anonim válasza:
Mindig lehet gond. De az esetek 99%-ban nem történik semmi baj.
2/3 anonim válasza:
Ha történik előzetes minősítés pontos ingatlanra, értékbecsléssel és pár héten belül beadod a hiteligényt is, akkor nem szoktak már módosítani az előzetes minősítés eredményén és nem is rendelnek ki újra értékbecslőt. Nem szokott gond lenni ezzel hitel tekintetében, ennél biztosabbra nem mehetsz.
A falusi csokot nem tudom sajnos.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 16. 10:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!