Üdv mindenkinek! Nem tudtam már kihez fordulni, nem is tudom igazából ebből mi kiút lehetne ebből. milyen módon lehetne 2 nap alatt 35ezer Ft-ot keresni? Nem volt részem még hasonlóban és kegyetlenül is szégyenlem magam.
Ha eddig nem lett meg a pénz, már nem lesz meg. A legrosszabb eshetőség az, ha a bérbeadó hétfőn azt mondja, hogy akkor pakolj ki rögtön. Erre az eshetőségre nézd meg neten a környéken elérhető hajléktalanszállásokat, átmeneti szállókat. Ha oda át kell költöznöd, az csak átmeneti, mert közben keress kiadó szobát, vagy munkásszállót nőknek, és 10-én, ha megkapod a fizudat, beköltözhetsz oda.
De ha a tulaj nem ennyire szigorú, akkor esetleg egyezkedni lehet vele. Ha jól értem egy része megvan a bérleti díjnak, hátha belemegy, hogy most annyit kifizetsz, ami van, aztán a 10-i fizuból egy havit fizetsz és a kimaradt töredékhavit törleszted részletekben. Esetleg ha ez a hely túl drága, felmondod és bérelsz olcsóbban, ha lehet, ha már anyagilag kicsit jobban állsz.
Mivel nem tudjuk, hol laksz, ezek csak tippek.
Ha van folyószámlád, tudsz felvenni folyószámlahitelt.
Önkormányzathoz tudsz még menni.
Illetve a munkahelyen előleget kérni.
De hát ez nem állapot, mért élsz albérletben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!