Fel lehet magam tartani nettó 265 000 forintból, ha 80 000 körül vannak az albérletek?
Figyelt kérdés
A bruttóm 326 000 forint, 25 év alatti vagyok, így a nettóm kb 265 000.2023. dec. 15. 07:02
11/14 anonim válasza:
Én régen betöltöttem a 25, 37 vagyok, nem ÓRIÁSI kínszenvedés, de a jótól is messze van.
12/14 anonim válasza:
Am ezért kell becsajozni vagy bepasizni, mert akkor a kaja megduplázódik de minden más megfeleződik ha jól csinálod.
13/14 anonim válasza:
Te a társadalom ellensége hogy ennyiért hajlandó vagy dolgozni és mindendki más is.
14/14 anonim válasza:
A rezsit vegyük 50E-re vagy kalkuláljunk bele magasabb összegű albérletet, az étkezésem k.b. 70E. Nem eszek luxuskaját, viszont rostdús étrenden vagyok. Így reális másnak is az összeg.
80 + 50 + 70 = 200
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!