Nettó 250-300 ezres fizetésből fenn tudok tartani egy kisebb albérletet Győrben, vagy környékén úgy, hogy a barátnőmet is el kéne tartanom?
Szobát béreljetek ne lakást és ne csak az apukája járuljon hozzá 25ezerel az eltartásához, hanem az anyukája is, mert ezt még a törvény is előírja nappalin tanuló gyerek esetében. (és még így is a nagy részét te fogod vállalni.)
Amellett vállalhat alkalomszerűen diákmunkát is.
"Egyébként abszolúte nincsenek nagy igényeim"
És a barátnődnek? Mert arról nem írsz!
Egyébként sok mindentől függ.
A győri albérletáraktól, a használt rezsitől, az életviteletektől.
ÉN biztos, hogy meg tudnám oldani egy másik spórolóssal az oldalamon, de én csodákra vagyok képes, ha meg kell húzni a nadrágszíjat.
Mondjuk kivesztek egy rendes szobat,egy rendes lakasban.
A szoba legyen 50 + a rezsi fele (igyezzetek mas parral osszecuccolni,hogy ne legyen vita a rezsiben) szoval egyutt olyan 70-80 kozott.
Ha 250 et szamolok fizut es a 25 tamogatast akkor marad 195/200.
Ebbol meg sprolhattok is nyaralasra,lakasra akarmire.
Kulon lakasban mar neccesebb,mert 100 korul tudsz kivenni egy normalisabbat,plussz a rezsi 40-60.
Es felesleges is kettotoknek 1,5-2 szoba.garzonok a meretukbol adodoan dragabbak,igy hiaba kevesebb a rezsi,ugyan ott vagytok.
Az,hogy parod meg tanul,nem akkora hatrany.mutatsz egy fizetesi papirt a foberlonek.
Viszont a munkad fix?nem tepazta meg ez a virus?
Kérdező, a 6-os kérdésedre:
A tulajokat nem érdekli, hogy a lány tanul, csak minden rendesen legyen fizetve.
Lehet neki szülői támogatás, (akár havi 300ezer is, ahogy itt a múltkoriban olvastam:) diákmunka, vagy feléli a nagyanyai örökségét.
Bármi lehet, míg rendesen fizettek nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!