Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Fel lehet magam tartani nettó...

Fel lehet magam tartani nettó 265 000 forintból, ha 80 000 körül vannak az albérletek?

Figyelt kérdés
A bruttóm 326 000 forint, 25 év alatti vagyok, így a nettóm kb 265 000.
2023. dec. 15. 07:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Hova fel?
2023. dec. 15. 07:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Fel, viszont lélekölő, mert kb 0-ra fogsz kijönni örökké
2023. dec. 15. 07:08
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
éhenhalni nem fogsz, de jó szar lesz, ha amúgy nincs más beveteled (pl zöldségek, hús, főttkaja a szülőktől)
2023. dec. 15. 07:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A "feltartani" és a "fenntartani" nem ugyanazt jelenti
2023. dec. 15. 07:52
 5/14 anonim válasza:
0%
Ugyan mire kéne ennél több pénz?
2023. dec. 15. 10:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Veszélyes ennyiből mert lehet mindig váratlan kiadásod.
2023. dec. 15. 11:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyiből élek.

Kb 80-90re jön ki a havi kajám úgy, hogy minden héten egy előre megtervezett egytálételt eszem 5nap, 2nap pedig anyukám főztjét.

Reggeli zabkása, ebéd egy egytál étel, uzsonna krémtúró vagy ilyesmi, vacsira pedig 100gramm olajos mag.

Mindig van itthon tojás meg halkonzervek, ha valamikor kéne egy kis plusz.

Biciklivel járok mindenhova, kocsit fent se tudnék tartani jelenleg.

Volt kocsim, de örökké kínszenvedés volt a fentartás, egyszerűbb ha nincs is, pedig óriási kényelmi faktor. Most egy elektromos roller a nagy álom, de nehéz, mert 0ra jövök ki minden hónapban.

Próbálok valami mellékállást találni, de sajnos a főálláson elég böszme időbeosztású, és nálunk a kis városban azért nincs sok lehetőség.

2023. dec. 15. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívem szerint felköltöznéo pestre, ott a szakmámból gyakorlatilag duplája ennyit megkereshetnék, az albi meg 20-30al lenne csak több, dehát egyszerűen jelenleg nem tudom összerakni rá a pénzt.
2023. dec. 15. 12:42
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Ki tudsz jönni, viszont nem is fogsz királyul élni.
2023. dec. 15. 16:07
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Attol fugg hol.

Es azt szamitsd beke hlgy amint betoltod a 25ot surgosen kell egy sokkal jobban fizeto allast keresned vagy ehen halsz.

80 kaja. 5 ezer haztartasi dolgok. 10 ezer vesztartalek megtakaritas. Kb havi 5 ezer ruha (ha turkalozol. Amugy tobb. Pl egy bakancs egy huszas az ugye 4 honapnyi. Es negyhavonta mindenkinek kell legalabb egyvalami. Kozlekedes kb 10 ezer pl budapesten. Ha beteg vagy akkor 15 ezer a gyogyszer. (Legyen evi 2x szoval havi 2 ezer).

80 alberlet 25 rezsi.

Es akkor egy kavet se vettel, minden egyes etkezest magadnak foztel, nem votlal szorakozni, szinhazban. Nem vettel uj telefont 3 evente (ami havi kb 8 ezer ha leosztod), nem vettel ajandekot se szzlinaora se karacsonyra senkinek, nem voltal kirandulni, nem utaztal, nem voltal tappenzen ami ugye barmikor bejohet es kevessbb a fizu, nem tettel felre nyugdijra, nem voltal randizni, nem is edzettel.

Szoval nem javaslom.

Egyreszt mert be fogod tolteni a 25ot es utana orias szenvedes lesz. Ezt szo szerint ateltem. Azota a csalad besegit az alberlet araba mert anelkul nem menne.

Masreszt mert rengeteg nem vart k8adasod lesz. Eleve a koltozessel meg utkozben is. Kb 150 ezer nekem elment olyan aprosagokra mint szonyeg, tarolodoboz, ruhacsipesz, szarito, par konyhai eszkoz, ventillator, agynemu, szemetes kuka, szennyestarto es meg soeolhatnam. Rnegeteg a rejtett koltseg.

Es egy minimum szinvonalon programok nelkul meg lehet elni a 265bol. Leveszel 80at albira 25ot rezsire es 80at kajara akkor marad 80 ezer. Ruha szorakozas haztartas program ajandek kozlekedes edzes megtakaritas kavezo etterem gyogyszerek stb

Azrod nem tudom van e de ha van akkor annak a koltssgei ennyibol tutira nem jonnek ki.

2023. dec. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!