Ilyenkor mi a teendő? 🤔
Én bérlő vagyok.
Egy úgynevezett közös udvaros sorház egyik lakását béreljük a párommal.
Tegnap megállított a legelső házból a 70x éves lakó és megkérdezte, hogy hol dolgozunk?
Válaszoltam.
Aztán közölte, hogy azért kérdezi, mert őt zavarja,hogy hajnali 4-kor megyünk dolgozni.
Kijavítottam, az a hajnali 4 pontosan 04;30 és 05:00.
Közölte, hogy az zavarja, hogy nyikorog a kapu és miattunk ébred fel, mert behallatszik minden a házba. Majd hozzátette, hogy csak mi megyünk olyan korán dolgozni.
Csak annyit mondtam neki, hogy ez a hátránya a közös udvaros együtt élésnek.
Erre már nem tudott mit mondani és ott is hagyott.
A tulajok a kapu állapotára szarnak rá, nem csinálják meg.
Tehát, összeveszni nincs szándékomban az idős nénivel, de igencsak fontoskodó.
Két hónapja járt nálunk a villanyóra leolvasó és addig verte az ajtót a néni , majd az ablakot is , amíg ki nem mentem.
Azt hittem valami nagy baj van,de amikor kimentem hozzá és megkérdeztem, hogy miben segíthetnek?, közölte, hogy itt van a villanyóra leolvasó.
És? Kérdeztem felháborodottan.
Majd közöltem, visszakérdezve;És ha nem vagyok itthon betöri az ablakot?
Különben is pihentem és megköszöntem neki, hogy felzavart.
Megsértődött, de nem érdekelt.
A villanyóra leolvasó közölte, hogy amúgy is hagyott volna értesítőt, mert tudja, hogy napközben mindenki dolgozik.
Elköltözni nem akarunk, mert nagyon szép lakást bérlünk
meg a két havi kauciót is buknánk ha szerződést bontunk.
De a néni miatt elment a kedvem attól, hogy ott lakjunk.
Úgy érzem ő mindig ki fog találni valamit, hogy belénk álljon valami ürüggyel.
Tanács, ötlet, hogy hogyan kezeljük a nénit, hogy mégis békességben éljünk egymás mellett?
Mondd neki h használjon füldugót.
Az, hogy idős meg nem jogosítja fel semmire. A korát kell tisztelni nem magát az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!