Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten az 1. vagy a 11. a...

Budapesten az 1. vagy a 11. a szebb, élhetőbb kerület?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

I. de mindkettő jó.

Első kerületben tán 2 millió ft körül van az ingatlan nm-ár, nem véletlen.

Egyébként én a pesti oldalt is szeretem, de én alföldi gyerekként költöztem fel, szóval én másképp látom a világot. :D

2023. nov. 20. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinek a pap, kinek a papné...
2023. nov. 20. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Az I. kerület nagy részén a régi pesti belvároshoz hasonló élményt fogsz kapni (bérházak, macskakövek), csak sokkal úribb társasággal, mint a VII.-VIII.-IX. kerület hasonló helyein. A Várfalon belüli rész és Gellért-hegy elit. A Naphegy pedig a kettő közötti átmenet.

11. kerület elég nagy és vegyes. Nem mindegy, hogy Sasadon élsz egy villában, a Bikás parknál egy átlag panelban, a Madárhegyen egy modern lakóparkban, vagy a Móricznál egy "pesties" bérházban.

Szóval átlagot vonva az I. kerület jobb, de nincs értelme átlagot vonni.

2023. nov. 20. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az I. kerületnen egyedül a Gellért hegy pár utcája, ami élhető.

A többi vagy baromi zsúfolt, és/vagy nagyon zajos, büdös.

A vár nyilván sajátos hely, de ha a XI kerülettel hasonlítasz, gondolom ez eleve kiesik.

XI-ben Sasad nagyon jó, Kelenvölgy sem rossz.

Madárhegy lehangoló, nagyon zajos, csak drága.

Kelen

2023. nov. 22. 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg mi a cel. En a 11et valasztanam ha valasztanek mert kevesbe elit. Ugyanakkor az elsot meg se tudnam fizetni
2023. nov. 23. 10:05
 6/7 anonim válasza:
100%
Arra figyelj ha Sasad és környékét nézed a sok kertes ház miatt a kutya is sok. Bár nincs bajom a kutyákkal de megjártam, több szomszédnak is nagy és hangos kártyája volt, nem tudtunk miattuk aludni, el is költöztünk.
2023. nov. 24. 03:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6: ez minden kertvárosi részre igaz.

De amúgy mi a szomszédos lakótelepen lakunk, és az utóbbi években kegyetelnül megszaporodtak a "kutyások".

Esténként folyton megy kint az acsarkodás, ugazás, üvöltözés.

Nameg hiába van tele kutyakakás kukával a környék, meg van 3 kutyafuttató, minden tiszta szar, és a parkokban póráz nélkül kóborolnak a kutyák, amíg a gazdik jópofiznak valahol.

2023. nov. 24. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!