A Havanna lakótelep mennyire veszélyes környék?
Mit értünk veszélyen?
Besurranó tolvajlás a jellemző a városban, meg a drogfogyasztás.
Kb. ennyi.
Kb. minden városrészben egyformán.
Ha ez veszély, akkor veszélyes.
Engem csak az érdekel, hol találtál a Havannán albérletet. Ha mégse vennéd ki, mert hujjujuj a környék, akkor én lecsapnék rá.
Én két éve keresek, és nincs, csak szobákat hirdetnek, pedig imádtam ott lakni, visszaköltöznék.
Proli környék, de veszélyesnek nem mondanám. Persze, ha egy kis virágszál vagy, akkor ne oda menj.
Ahogy mások is mondták, ma már azért messze nem olyan, mint a 90-es években. Már nem egy utcán kirablós cigánytelep.
Én inkább annyiban pontosítanám, hogy a Havannán belül is terület függő, mint minden lakótelep.
A Barta Lajos utca melletti (főleg déli irányban) házak teljesen rendben vannak, de a Margó Tivadar utcára nézők már kicsit bajosabbak, a Havanna utca Margó Tivadarhoz közelebbi részei pedig végképp nem ajánlottak.
teljesen jó, adott házat/lépcsőházat kell megfigyelni. Érdeme megnézni minden szintet, főleg a felsőszinteket, hogy vannak-e ott csövesek beköltözve, mennyire van büdös/szemét.
Ha már Havanna. Mindenképp olyan lakást érdemes nézni, amely szigetelt házban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!