Melyik lakótelep veszélyesebb? Havanna, Leányka utcai (XXII. ker) vagy az újpalotaiak?
Szia!
22. kerületben lakok, igaz nem panelban, de itt épült nem régen egy lakópark. AZt már nézted? Nem tudom a nevét, de nagon új. Tavaly nyáron lett felhúzva. A Nagytétényi útnál van, a Tátra utcánál. Ennyit tudok róla :)
én is lakásnézelődősben vagyok. Az új építésűek sajnos hiába szépek és alacsony a rezsijük (most ilyenben lakom albiban, 25 a rezsim mindenestül) sajnos megfizethetetlenek. Lehet, hogy egy panelban kifizetsz 60E-t rezsire, itt meg a felét, de sajnos minimum a duplájába kerül a lakás... Én panel mellett döntöttem, ha nyílászárót cserélsz, és belülről egy üvegszálas tapétaréteget felhúzol a falra, sokat spórolhatsz a fűtésen.
Neked is javaslom, nézz körül Újpesten! Én sosem szerettem, de egyrészt egyre kevésbé "vészes" a környék, másrészt sok a panelprogramos ház. Én 71 nm -est keresek, az az elrendezés tetszik, és érdekes módon 9-9.5 millióért már vannak nem is rosszak. Érdeklődtem új építésűek után is, hasonló négyzetméterűt 24!! körül adnának... Hát... Inkább a rezsit fizetem, mint a bankhitelt :S:S
Remélem tudtam segíteni
Szija
Én is 15. keres vagyok...
Újpalotai lakótelep szerintem nagyon jó...vannak rosszab kategóriába tartozók is...de én szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!