Melyik lakótelep veszélyesebb? Havanna, Leányka utcai (XXII. ker) vagy az újpalotaiak?
leánykán van 2-3 felújított panel is. szépek, igaz, a belváros nincs közel...
szóval nem ajánlom.
a havannáról én is hallottam szépeket, semmiképp nem ajánlom. újpalotán is vannak bandázó feketeszeműek, de talán nem olyan vészes...
ha panelban gondolkodsz, akkor javaslom a 11. kert. nem olyan drága, szép, normális környék, és nagyon közel van a belváros, mégis sok a park, zöld terület.
ja, és ami nem utolsó, hogy itt is van sok felújított panel, ahol újak az ablakok, és mérhető a fűtés.
a legbiztonságosabb panel-lakótelep szerintem Gazdagrét, csak kicsit messze van a várostól. viszont a lakások közt ott is van 10-12milla körüliek.
nézz körül az ingatlan.com-on.
Nem a havannán lakom, de ezerszer jobb lett, mint kispest. Ugyanis a havanna zűrös részét bekamerázták, így a feketeszeműek átmennek kispestre.
Mivel itt lakom a kerületben, látom a kerületi újságban, hogy mi mindent fejlesztenek. Pár éven belül teljesen helyrepofozzák a területet, már most érezhetően mennek szépen fel az árak, később biztos, hogy többet fognak érni.
én nem a havannán lakok hanem 1 utcával mellette a kertes házaknál de oda szoktam kijárni meg a bnöim is ott laknak.. és nem rossz környék az mint amennyire mongyák
14,5L
"én nem a havannán lakok hanem 1 utcával mellette a kertes házaknál de oda szoktam kijárni meg a bnöim is ott laknak.. és nem rossz környék az mint amennyire mongyák
14,5L"
Tanulj meg írni, kis kubai.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!