Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletbe szűlnél gyereket?

Albérletbe szűlnél gyereket?

Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 10:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a legtöbb tulaj azonnal kidob, amint kiszimatolja, hogy terhes vagy. Persze csak szabályosan.
2023. okt. 15. 10:09
 2/25 A kérdező kommentje:
Vannak kimondottan olyan albérletek amik gyerekkel költözhető.
2023. okt. 15. 10:12
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
Miért ne? Nyugat-Európában a többségnek nincs saját lakása, és mi is efelé tartunk.
2023. okt. 15. 10:15
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Nyugat Európaban igen, itthon előbb vágnam le a karomat.
2023. okt. 15. 10:21
 5/25 anonim ***** válasza:
94%
Én nem szülnék és nem is szültem volna albérletbe. Nekem amúgyis túl nagy hercehurca egy költözés, gyerekkel pláne az. Élmény lehet, amikor közlik veled, hogy 30 napod van elköltözni és értelmes távolságon belül nem találsz olyat, ahova mehetnétek, pedig a bölcsi, ovi, suli, munkahely helyhez köt... Nekem biztonságérzetet ad az, hogy a sajátból nem tehet ki senki.
2023. okt. 15. 10:25
 6/25 anonim válasza:
86%
Max saját házba.
2023. okt. 15. 10:43
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

Akkor szultem volna, ha belathato idon belul amugy lett volna eselyunk sajat lakasra.

De gyerekkel iszonyatosan nehez jo allapotu, jo albit talalni. Altalaban a szarokat dragan adjak ki, arra is millio a jelentkezo es nem biztos, hogy teged valasztanak. Na meg az egy realis es komoly problema, amit az 5-os felvazolt, ha a gyerek mar intezmenybe jar.

Igy elni meg hosszutavon nehez. En csak kutyaval eltem albiban, de az is szopas volt a kobon, igy tudtam, hogy gyerekvallalas elott egyszeruen muszaj valahogyan lakast vennunk.

Teljesen felesleges kulfoldi peldakkal dobalozni, nem lehet osszehasonlitani az itteni helyzetten.

2023. okt. 15. 10:48
 8/25 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem én sem szülök inkább albérletbe gyereket, állandóan rettegni hogy mikor tesznek ki meg minden évben költözködni nekem nincs hozzá erőm.
2023. okt. 15. 10:51
 9/25 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem a problémát. Ha a szerződés nem rendelkezik másképp, akkor nem rakhatnak ki idő előtt a bérletből csak azért, mert szülővé válsz menetközben.
2023. okt. 15. 11:04
 10/25 anonim ***** válasza:
59%

Semmiképp. Annál kiszolgáltatottabb helyzet kevés van.

Gyerekkel utána marha nehezen találsz új albérletet.

Plusz mit csinálsz, ha a gyerek apja lelep egy év múlva, te meg ott állsz egyedül? Nem egy ilyen történt már.

Alberletbe szülni Magyarországon a magyar bérek mellett öngyilkosság.

Külföldön nem az!! Akárhogy is mondja valaki itt. Teljesen más a bér, és a szociális háló egy normális országban, mint itt.

2023. okt. 15. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!