Albérletbe szűlnél gyereket?
Akkor szultem volna, ha belathato idon belul amugy lett volna eselyunk sajat lakasra.
De gyerekkel iszonyatosan nehez jo allapotu, jo albit talalni. Altalaban a szarokat dragan adjak ki, arra is millio a jelentkezo es nem biztos, hogy teged valasztanak. Na meg az egy realis es komoly problema, amit az 5-os felvazolt, ha a gyerek mar intezmenybe jar.
Igy elni meg hosszutavon nehez. En csak kutyaval eltem albiban, de az is szopas volt a kobon, igy tudtam, hogy gyerekvallalas elott egyszeruen muszaj valahogyan lakast vennunk.
Teljesen felesleges kulfoldi peldakkal dobalozni, nem lehet osszehasonlitani az itteni helyzetten.
Semmiképp. Annál kiszolgáltatottabb helyzet kevés van.
Gyerekkel utána marha nehezen találsz új albérletet.
Plusz mit csinálsz, ha a gyerek apja lelep egy év múlva, te meg ott állsz egyedül? Nem egy ilyen történt már.
Alberletbe szülni Magyarországon a magyar bérek mellett öngyilkosság.
Külföldön nem az!! Akárhogy is mondja valaki itt. Teljesen más a bér, és a szociális háló egy normális országban, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!