Mennyivel tehet több kárt egy albérletben egy kutyus, mint egy gyerek? Nem adtak ki nekem azért, mert én kutyust nevelek, de bezzeg akinek gyereke van, annak kiadták. Szerintetek ez normális? 24L
Normális családban sem a gyerek, sem a kutya nem tesz kárt a lakásban.
Viszont a kiadónak joga van meghatározni, kinek adja bérbe a tulajdonát.
Akkor nem csak kutyád van, hanem macskáid is? Így többesszámban?
Nézd, én nagy állatbarát vagyok, de ha 2 ember közül kellene választani, te és egy állat nélküli, akkor nem te nyernél.
Mondjuk én gyerekesnek sem adnám ki a lakást, hogy megnyugtassalak, mert minek bonyolítsam az életem.
Egyébként szerintem troll vagy, de ezeket azért jól esett elmondanom.
Bocs,a gyerek nem rágja meg a bútort!
Nem kapja telibe a falat:/...
Ez a "jól szocializált kutya" se tévedhetetlen.
Plusz kaució jogos.
Nevezhetjük diszkriminációnak, de amíg saját tulajdonú lakást adnak ki az emberek addig joguk van eldönteni, kinek, milyen feltételekkel adják ki.
Olyan ez, mint hogy lányoknak 10-20-30 ezerért olcsóbban vannak albérletek, mert ők a közhiedelem szerint csendesek, rendesek, rendszeretőek, nem részegek soha, nem hívnak át senkit, nem buliznak, csak a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!