Mit tegyek, ha az exem folyton visszajárkál az albérletbe?
A férjem (még nem váltunk el) elköltözött az albérletből, viszont rendszeresen visszajár, amikor nem vagyok otthon.
Az albérletet közösen fizetjük, így volt megírva a szerződés. Viszont mivel vert, szétmentünk és elmentem anyumhoz.
A tulaj hívott, hogy a férjem is elment onnan, kijelentkezett, szóval visszaköltöztem.
A probléma ott kezdődött, hogy a cuccait még nem vitte el. Egy napon kérte a tulajt, hogy adja oda a kulcsot neki, hogy össze tudjon pakolni. Velem is egyeztetett. Ezt nem tette meg, hanem elkezdett ott aludni és bejárkálni.
Ismét eljöttem onnan. Beszéltem a tulajjal, de ő neki meg nem veszi fel a telefont, így a lakás egyik kulcsa továbbra is nála van.
Félek visszamenni, mert nem tudom mit tesz velem. Így is rendszeresen fenyeget.
A szerződés még nem volt módosítva.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Cseréltesd le a zárat a tulajjal.
A cuccait meg pakold össze és dobd ki.
Szólj barátoknak, családnak hogy mi a helyzet és figyeljenek rád, rendszeresen hívjanak keressenek hogy ha nem válaszolsz, akkor tudjanak menni segíteni.
"Ne írj már törvénytelenséget!! Amég nincs módosítva a szerződés, ha az ex nevén is van a szerződés, akkor nem zárhatják addig ki az exet!"
Jöhet ide is, nem kell privátban okosnak lenni!
Akkor módosítják a szerződést, nagy ügy.
VAgy felmondja a tulaj és újraköti csak a nővel.
"Amég"
Amég magyar nem tudol ne írgyá privátott!
A saját testi épséged érdekében pakolj és menj. Ilyenkor nincs büszkeség.
Látatlanban mondom, hogy tulajként nem repesnék hogy egy balhés pár egyik tagja is a lakásomban lenne, úgyhogy úgysem lesz ez az albi hosszú életű, ha lehet, költözz haza a családhoz és keress újat. Ezt a gyökér állatot meg tiltsd mindenhonnan!!!
Hát az első lépés az, hogy a tulajjal egyeztetve azonnal zárat cseréltek és természetesen ehhez nem kap kulcsot az ex. Ha jön "összepakolni", akkor pedig szervezd úgy, hogy legyen ott 1-2 férfi barátod, vagy legalább a tulaj is.
A végső megoldás pedig nyilván az, hogy elköltözöl egy olyan helyre, amit ő nem ismer. Egy ilyen agresszív, fizikailag is veszélyt jelentő ember esetén nincs más megoldás szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!