Normális az első külön lakás előtti para?
Figyelt kérdés
Most fogok életemben először tényleg egyedül lakni, lakótársak/barátok/stb nélkül, fővárosban, messze mindenkitől. Nagyon vágytam rá de most hogy aláírtam a szerződést konkrétan hányingerem van a stressztől és félek, még bánom is. Ez normális?2023. aug. 31. 21:46
1/7 anonim válasza:
Normális. Majd megszokod, aztán már el se tudnád képzelni, hogy másokkal osztozkodjál a lakásodon, vagy valaki beleszóljon az életedbe a mindennapokban. Jó lesz az hidd el.
2/7 anonim válasza:
Az első nagyok jól leírta.
Úgy megtetszik majd, hogy csak nevetni fogsz az egészen
4/7 anonim válasza:
Nem normális. Normális ember örül az önállóságnak.
5/7 anonim válasza:
Mi az, amitől most tartasz? Fel tudsz rá készülni előre valahogyan?
6/7 anonim válasza:
Normális. Én a pàrommal költöztem össze, mégis két hétig minden egyes nap sírtam valamin. Szokatlan volt, hiányzott az otthonom, hontalannak éreztem magam. Aztàn szépen megszoktam és megszerettem az új lakóhelyünket is.
7/7 anonim válasza:
Szerintem normális, de ahogy mások is írták, ha belakod és megszereted, el sem tudod majd képzelni már máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!