Szerintetek ez mennyire korrekt a tulajtól?
Albérletben élek, és közjegyzőnèl közöttük meg a szerződést, ami nekem 150 ezrembe került. Akkor nem volt szó arról, hogy az aláírt 1 év letelte után a kiköltözési nyilatkozatot újra közjegyzőnèl kell intézni. Néhány hete szólt a tulaj, hogy akkor ő foglalna időpontot, amit ismét én fizessek. Megjegyzem, ebben az elmúlt 1 évben fizettem mindent rendesen, a lakást egyáltalán nem laktam le, nagyon vigyáztam mindenre, és kb.egyetlen egy rossz szava sem lehet rám. Szèt vet az ideg jelenleg, mert azért berlek lakást, mert rohadtul nincs pénzem sajátra, ergo annyi pénzem van, hogy épp kijövök belőle 1 hónapban. Erre most kb.a fizum felét kéne kifizetnem.
Ez normális hozzáállás???
5: Te jó ég, hol?
2 éve 35 000 Ft-ért csinálták.
Annak idején mi is csináltunk,felesben lett fizetve a kiköltözési papír.Letelt az első év és a tulaj ragaszkodott hozzá,hogy ismét csináltassunk, felesben fizetve.
Okés,meglett és határozatlanná vált a szerződés. Aztán kb két hét után csendben megtelefonálta, hogy hát akkor ők árulják a lakást,de egy hónap múlva már el kéne menni,mert az unokahúga jönne oda..
Nagyon pofára ejtett minket, nem ezt ígérte. Ráadásul a második szerződés árának a felét sem adta meg,pedig ez méltányos lett volna.
Ő volt a harmadik,aki eladta a lakást,utoljára mi tudtuk meg.
Sajnos a tulajok nagy része egy sánta bolhát teherbe ejtene öt forintért.
Akitől egy havi bért kértek el, az számoljon utána, hogy miből állt az össze, mert én lehúzásnak vélem továbbra is.
Ahogy látom az összegek emelkedtek kicsit, mint amire én emlékszem, de még mindig nem a százezres kategória egy bérleti szerződés aláírása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!