Budapesten hogyan lehet bérlakáshoz jutni?
10: Olvasd el az egészet! az önkormnyzatnak is kell fizess bérleti díjat, ha nincs ekkora jövedelmed, akkor nincs biztosítva, hogy meg tudod fizetni a bérleti díjat.
2200 Ft/nm az ár akkor, ha nem önkormányzati, hanem magánszemély a tulajdonosa a lakásnak. +rezsi.
Ez mondjuk egy 35 nm-es lakásnál kb. 110 000 Ft/hó + az előfizetések, biztosítás, stb.
A piaci ár a kerület belső részén nagyon jó paraméterű, felszerelt, gépesített, stb. lakásban 300 000 Ft fölött van már 35 nm esetén.
Kijjebb is legalább a fele.
(Ha önkormányzati, akkor még fel is kell újítsad több millióért, mielőtt beköltözöl, mert azok romhalmazok.)
Akkor nagyon el vagyok tájolva... igaz én Újpest központ környékén nézegetek, úgy voltam vele 100+ rezsiért a piacon is kapok egy lyukat.
AZt hittem az önkormányzati lakásokért ( gettókban) ilyen 20 ezer + rezsiért mennek a lakások...
Aki megkeresi a 199 ezret nettóba Ő szerintem nem szorul rá ilyenre.
12:
Nem tudom, hova tippeled a gettót, Újpesten ha van gettóban egy lyuk, akkor biztosan van 100-ért még rezsivel is.
Itt a város közepén a lakás besorolású, magasemeleti, utcai, liftes palotaépületben egy felújított, gépesített, ikeakonyhás, polgári kislakás az nagyon nem az a kategória. 7-10 000 Ft/nm, vételár az 1,5 M-2 M-ig / nm. Az ársávban a drágább az az újépítésű. Még körúton kívül is ennyi, ha pl. a Corvin-sétányt nézzük, pláne, ha magasemeleti, nagy teraszos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!