Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Laknátok olyan albérletben,...

Laknátok olyan albérletben, ami egy lift nélküli házban a 4. emeleten van?

Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 19:59
A kérdező szavazást indított:
Semmiképpen sem
Maximum átmenetileg, amíg nincs jobb
Csak végszükség esetén
Csak ha olcsóbb, mint a többi
Persze, miért ne
Igen
37 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagyok annyira fit, hogy nem okoz gondot felmennem a negyedikre gyalog. Simán költöznek ilyen albérletbe ha anyagilag nekem megfelelő.

Egyébként én egy négyemeletes téglaház 4. emeletén nőttem fel lift nélkül.

2023. júl. 21. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
20-25 évvel ezelőtt simán. Most már nem :-(
2023. júl. 21. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Gyerekkel, családdal már nem feltétlenül, idősen sem, de így 30-as éveim közepén nem zavarna. Eddig is hasonló magasságokban laktam. Most lentebbi szinten élek, de gyalog járok lift helyett.
2023. júl. 21. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megmutatkozik az árban, akkor igen, egyébként nem.

Tudok én lépcsőzni, de valamit valamiért... Ha azonos áron van alacsonyabban vagy lifest házban, akkor nyilván azt választom, nem vagyok saját magam ellensége.

2023. júl. 22. 01:48
 5/13 anonim ***** válasza:
98%

Kizárt.

Élmény volt a gyereket babakocsival és 2 tömött szatyorral felcipelni a IV-re, mert melyiket hagyod a kapu alatt? Vagy kificamodott bokával felkúszni. Kortól függetlenül nem bonyolítom az életem, ha nem muszáj, pedig sportolok.

2023. júl. 22. 06:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem saját lakásom volt ott, nagyon szerettem.

Bár én lifttel csak a legritkábban megyek, szóval ez nálam nem kizáró ok

2023. júl. 22. 07:27
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Már csak azért sem, mert gondolom ez a lakás akkor zárószinti is, szóval meleg van + a rosszul szigetelt tető miatt is én ázhatok be. Ez így, lépcsőzéssel együtt már túl sok hátrány.
2023. júl. 23. 22:13
 8/13 az agy ***** válasza:
Lehet, hogy igen de lehet, hogy nem.
2023. júl. 26. 01:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete a nagyanyámnál lakom földszintes lakásban, mert focizásnál kiment a térdem és nem tudok feljutni a harmadikra.
2023. júl. 26. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkozom,h a persze,miért ne kapta a legtöbb voksot-ezek szerint mégse olyan lusták a magyarok,mint ahogy mondják rólunk:D

Anyukámék pont egy ilyen lakásban laktak,amíg meg nem haltak,de én annak ellenére,h elég fitt vagyok,mire felértem hozzájuk,majd kiköptem a tüdőm.Teljesen ledöbbentem,h alig egy hét alatt el tudtam adni egy kisgyerekes anyukának,de nagyon boldog voltam,amikor ez megtörtént!:)

Amúgy én földszinten lakom,és semmire se cserélném el!!

2023. aug. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!