Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért ingatlanoson keresztül...

Miért ingatlanoson keresztül lehet albérletet találni?

Figyelt kérdés
Albérletet keresek és akiket felhívok mind ingatlanos. Ez tiszta hülyeség. Én, ha kiadnám a házam, az én telefonszámom adnám meg és egyenesen engem tudna elérni. Mire jó ez, hogy ingatlanost bíznak meg?

2023. júl. 1. 18:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%
Én is hirdettem a lakásomat, de nem sokan jelentkeztek rá, azok sem voltak túl szimpatikusak. Végül egy ingatlanost bíztam meg, aki több embert is hozott. Az a baj, hogy sok bérlő csak várja a sültgalambot az ingatlanoson keresztül, pedig én is hirdettem az ingatlanos megbízása mellett, de az én magánhirdetésemre nem jelentkezett a mostani bérlő
2023. júl. 5. 17:51
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is adok ki lakást, annyi hülye van, hogy el sem tudod képzelni, nem csoda ha valaki megunja és ingatlanosra bízza.

Egy példa: Szerepel a hirdetésben, hogy 1szoba, jön a barom megnézni, hát ez nem jó, mert csak 1 szoba van. Nekem meg elment vele 1órám. De ez csak egy eset, a gyanús alakokról nem is beszélve, meg hogy majd csak hónap végén tudna fizetni, de most beköltözne.

2023. júl. 5. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!