Minden panelban van csótány vagy ágyipoloska?
Budapest XI. és Veszprém.
De sok ismerősöm, családtagom él lakótelepeken, panelokban, nem csak ezen a két helyen, még egyik se mondta, hogy lett volna náluk ágyipoloska vagy csótány.
Régi társasházban volt ahol panaszkodott egy barátunk a csótányok miatt, de ott is csak a szeméttárolóknál voltak.
Én több lakótelepről is tudok ahol nem tudnak mit kezdeni az ágyipoloskákkal és a csótányokkal.
A közösképviselők általánosságban válaszul ennyit mondanak: Van 1-2 lakó a házban, akik miatt a teljes irtás nem lehetséges.
Ezért gondolom, akkor mindenhol van van ilyen gond hiszen egy panelban nagyon sok lakás van és nem sok az esélye annak, hogy minden lakóval együtt lehet működni.
Nálunk sincs, pedig van rettegett szemétledobó is.
Egyszer a pincében láttam egyet, meg egyszer az utcán a kukáknál, 10 év alatt.
Laktam eddig 2 tízemeletesben és 3 ötemeletesben.
A tízemeletesekben mindben volt csótány és az egyikben ágyi poloska is, az ötemeletesekben semmilyen bogár probléma nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!