Mi a megoldas,ha 5-en laknak egy lakasban berlok es a szemetesek a konyhaban puposra vannak pakolva es nem viszik le? Hogy szoktatok megoldani,aki tobben laktok egyutt?
Berbeadokent irok. Nem lakok ott es nem jarkalok a nyakukra. Megvan a sajat munkam,hobbim eletem es nem megyek oda,ha nincs nezo vagy fizetesnap.
Legutobb szoba bemutatashoz vittem berlot a jelenlegi berlo elozetes ertesitese es megkerdezese utan.
Hazirend is van. De eddig nem irtam bele,h a wc-t huzd le es skkakd le magad utan meg vidd le a konyhai szemetet,mert megrohad,kukacok meg csotanyok fognak kikelni belole stb.
Ok diakok,nem rokonok. Egyik se az anyja a masiknak.
Alapvetoen nem szolok bele az eletukbe,de a 4 db szelektiv kuka megtelt puposan es mostmar a csotanyok kovetkeznek kb,amit bajos kiirtani.
Jelezd nekik, hogy felmondod a szerződést!
(Amúgy nem mehetsz oda bejelentés nélkül)
A lakás nem rendeltetés szerü használata miatt fel lehet mondani.
Azért nem kell trágyadombot csinálni,mert ők erre is lusták.Nem kell a lakásból féreg tanyát csinálni.Vannak íratlan szabályok is .
Nm kötelező nekik itt lakni.Én már kirugtam volna őket .
Aranyos gyerekek,idoben fizetnek es nem irogatnak nem zavarnak. Egy csomo mas hataridos bizniszben benne vagyok. Nem akarok ilyen jo berloket kirugni.
Engem az olyan berlok idegesitenek,akik kerdeznek mindenfelet meg odahovogatnak,h mutassam meg ezt azt ,h mukodik,amikor a lakotarsat megfigyelhetne,h hasznalja. Meg azok idegesitenek,akik nem tudjak elvezni,h a lakas a belvarosban van egy csomo ingyenes es fizeto programlehetoseggel,sportolasi lehetoseggel.
Mindig diakoknak adtam berbe. Mindig fiuknak. A szemetlevitel neha szokott elmaradni.
Varok otleteket,ami megoldaskozpontu. En ugyanis megoldani szeretem a dolgokat,nem kirugdosni a berloket,hiaba lenne jogszeru.
Mar 1 honapja is igy nezett ki a kuka,rendes etelmaradekok is vannak,foznek rendszeresen.
Latszik,h nem egy nap alatt kepzodott a szemet.
Fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehetne egy másik lakásból koordinálni, ha a szép szó nem használ.
Mondd meg az egyiknek, hogy 10 ezret engedsz a bérleti díjból, ha ő naponta leviszi a szemetet!
Jobb ötletem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!