Mi a megoldas,ha 5-en laknak egy lakasban berlok es a szemetesek a konyhaban puposra vannak pakolva es nem viszik le? Hogy szoktatok megoldani,aki tobben laktok egyutt?
Berbeadokent irok. Nem lakok ott es nem jarkalok a nyakukra. Megvan a sajat munkam,hobbim eletem es nem megyek oda,ha nincs nezo vagy fizetesnap.
Legutobb szoba bemutatashoz vittem berlot a jelenlegi berlo elozetes ertesitese es megkerdezese utan.
Hazirend is van. De eddig nem irtam bele,h a wc-t huzd le es skkakd le magad utan meg vidd le a konyhai szemetet,mert megrohad,kukacok meg csotanyok fognak kikelni belole stb.
Ok diakok,nem rokonok. Egyik se az anyja a masiknak.
Alapvetoen nem szolok bele az eletukbe,de a 4 db szelektiv kuka megtelt puposan es mostmar a csotanyok kovetkeznek kb,amit bajos kiirtani.
Hetente egyszer járjon hozzájuk takarítónő, aki kitakarítja a konyhát (ha csak azt kell). Ennek az árát kalkuláld bele a kiadási árba és annyival emelj az áron nekik.
Illetve előtte ezt mondd el nekik és mondd nekik, hogyha 1 hónap alatt nem szedik rendbe magukat és kezdenek el normális felnőtt módra takarítani, akkor ez fog következni, hogy takarítót fogadsz és annak költségét rájuk terheled.
"Mar 1 honapja is igy nezett ki a kuka,rendes etelmaradekok is vannak,foznek rendszeresen.
Latszik,h nem egy nap alatt kepzodott a szemet."
Atya gatya, tehát kilemezted a szemétben, hogy az a csirkeszárnycsont lehet hogy nem mai, hanem tegnapi?
Nekem ez még mindig úgy tűnik, hogy láttál egy kukát, amit szerinted már le kellett volna vinni és apokalipszisról fantáziálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!