Hogyan tudnám ezt a leghatékonyabban megoldani?
Figyelt kérdés
Ha minden jól meg, a nyáron fogok átköltözni egy másik albérletbe. Viszont jelenleg bútorozott lakásból megyek egy bútorozatlanba. Ami az adott keretbe belefér használtan szeretném majd megvásárolni. Autó nélkül hogyan tudnám ezek szállítását megoldani? Arra gondoltam,hogy lehet olyat tenni, hogy egy adott cég vállalja a költöztetése is, illetve a különböző bútorok elhozatalát is, több helyről, viszonyt egy napon?2020. ápr. 5. 11:21
1/4 anonim válasza:
MINDENT meg lehet oldani, csak megbeszélés és pénz kérdése.
2/4 anonim válasza:
"Autó nélkül hogyan tudnám ezek szállítását megoldani?"
Mért, autóval hogyan? Bútor nem fér be személyautóba.
Szállíttatni kell.
3/4 anonim válasza:
Én 3-szor költöztem, mind a 3-szor kisteherautót (B kategóriával vezethetőt) béreltem. Sima személyautóval bútorokat, háztartási gépeket szállítani nem lehet. Költöztetőt is igénybe lehet venni, akkor nem neked kell plusz embereket toborozni meg cipekedni, nyilván ez pénz és helyzet kérdése.
4/4 anonim válasza:
Erre a sok célra sok vállalat van. Tehertaxinak hívják. Én mindenképp ezt javaslom, mert van tapasztalatuk abban is, hogy a bútorokat hogyan rögzítsék a szállítási időre, azok ne sérüljenek.
Ha lenne is autód, kínlódás lenne több részletben szállítani a bútorokat. Persze ha befér egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!