Melyik kerületben van a legkevesebb csótány? Honnan lehet előre sejteni?
Pesti oldalt tudom mondani a belvárost.
Duna mellett esélyes, szereti a folyómenti klímát, valamint szemétledobós betonházban esélyes -bárhol (szereti a hűséget és a kajamaradékot).
A Duna mentén ahol van csútány, svábbogár és patkány is van.
régi építésűben jellemzően nincs a beslő kerületek közül a VIII., VII, VI, kerületben és az ezekkel határos részeken a XIII. és V., IX. kerületben (ami még a Dumától messzebb van).
Mert nem szereti az ottani klímát!
Olyan házak vannak, amióta áll, nem láttak benne bogarat.
Lehetnek kivételek, pl. ahol sokáig volt étkezde, ott lehet. De alapvetően azt a klímát nem szereti.
Mindig KÉRDEZGETNI KELL! Ha már megfelel minden más szempontból a lakás. Lakókat, közös képviseletet.
Kizárólag szerencse kérdése, még csak azt sem lehet mondani, hogy csak koszos embernél fordul elő.
Te is hazavihetsz holnap boltból, munkahelyről a táskádban.
Ja, és az újépítésű téglában is többnyire nincsen, de egy házat ismerünk, amiben van....
Irtják persze, de akkor is van mit.
Amire jo, ha figyelsz: Ne foldszinti lakasba koltozz, ne legyen a tarsashazban vagy kozvetlenul mellette bolt/etterem/ kocsma.
Ha megnezel egy lakast es mar a haz kapujaban vannak doglott vagy epp szaladgalo csotanyok, menekulj :D
Persze nincsen garancia semmire. A jo hir az, hogy 5 alberletben laktam eddig es csak egyetlen egyszer futottam bele csotanyba, ismerosi korben rajtam kivul viszont senki se, ugyhogy talan mar nem annyira gyakori, mint mondjuk 20 eve.
A berleti szerzodesbe irasd bele,hogy csotany eseten jogosult vagy azonnali felmondasra es a kaucio is visszajar neked. Nem kell kifizetned a hatralevo honapokst.
Igy nem lesz kockazatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!