Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Melyik kerületben van a...

Melyik kerületben van a legkevesebb csótány? Honnan lehet előre sejteni?

Figyelt kérdés
Szeretnék költözni budapesti albérletbe, de nem szeretnék egy évig csótányok között élni.
2021. okt. 14. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem igaz, mert hazavisz akárhonnan 3 bogarat és azt mondja, hogy a lakásban találta és akkor vissza a babaruha?

Vagy pont ő hurcolja be?

A világon nem talál olyan bérbeadót, aki ilyet aláír, még ha soha nem volt csótány a lakásban akkor sem.

2021. okt. 15. 19:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyet lehet?
2021. okt. 16. 00:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Jah 10-nek címeztem, de 11 meg is válaszolta. Így szerintem sem szerződne velem senki. Az lesz, hogy megkérdezem a ház lakóit, azt kész. Csak lesz egy aki nem akar átverni.
2021. okt. 16. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:

9: És ez mitől volt vajon?

Mikor volt?

2021. okt. 16. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:

13: És a közös képviseletet!

Kérdezd úgy, hogy van-e kártevő, illetve milyen gyakran van irtás.

Abból kiderül.:)

2021. okt. 16. 11:55
 16/18 anonim válasza:

#2 Annyiban cáfolnálak, hogy itt a belvárosban is van csótány dögivel.

V. kerület legbelsejéről beszélünk, második emeleti lakásról.

Mondjuk az igazsághoz két dolog is hozzátartozik. Egyik, hogy a velünk közvetlen szomszédságban lévő épület lábánál, illetve annak környezetében van egy csomó gyorsétterem, bolt.

Csótány sajnos bárhol előfordulhat, ha régi építésű az épület akkor meg főleg.

Kiírtani őket nagyon nehéz, hiába hívsz csótányírtókat, ha nem csináltok egy teljes épületre kiterjedő csótányírtást minden lakást belevéve akkor igazából csak adtál a sz..nak egy pofont.

Én is küzdök velük, most olyat olvastam a citrusos illóolajra menekülnek.. rápróbálok hátha segít.

2022. márc. 16. 01:39
 17/18 anonim válasza:

#16 vagyok.

*Másik, hogy ha régi építésű lakásról beszélünk akkor meg főleg van rá esély, hogy csótánnyal találkozol.

2022. márc. 16. 01:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Azóta költöztem egy óbudai téglaházba, és szerencsére itt egy sincsen.

Nekem korábban mindenhol volt, 1. kerület Attila út, 5. kerület Váci utca.

2022. márc. 16. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!