Pesten a 6. kerületben egy két szobás 60 négyzetméteres lakás nagyon baráti ár 50.000 plusz rezsiért?
50 ezer még 20 évvel ezelőtt is nevetséges ár volt.
ti nem ezen a földön éltek? ennyiért még egy munkásszállón se kap szállást egy 10 személyes szobában sem....pfff
100 ezert a6 kerben korut kozeleben 100 ezer plusz rezsiert szoba sincs. Meg az is dragbb.
A baratodat kuldd el mashova lakni.
200 ezerert kiveszik aznap.
Ember, én a Keletinél egy 35 négyzetméteres közepes állapotú garzont bérlek 120 + közösköltség + rezsiért és ezt is meglehetősen baráti árnak érzem, mert egy 20-30-al többért is valószínűleg elmenne.
A 6. kerületben egy 45-55 négyzetméter közötti lakás 150-től indul, azok elég rossz állapotban vannak. 200-250 között mennek a ránézésre normális, de semmiképp sem extra vagy zsírúj lakások. 50-ért kiadni egyszerűen túl nagy ajándék. ALSÓ HANGON havonta ajándékozol neki 100, egy évben 1,2 milliót. Nem tudom mennyire közeli ismerősöd az illető, de én maximum közvetlen családtagnap (szülőnek, testvérnek) adnám ki ennyiért, már ha ezt lehet egyáltalán kiadásnak nevezni. Józsi testvérének a lányának a rég nem látott unokatestvére meg bérelhetné piaci áron, ha szeretné.
Remélem azóta elhajtottad ezt a "kedves" ismerőst, aki durván havi 200ezerrel akar megkárosítani!
Tessék, tájékozódj!
Mond a barátodnak hogy továbbra is szeretnéd ha barátok maradnátok ezért piaci alapon tök ismeretleneknek adod ki a lakást. Nincs vita a későbbiekben hogy mit és hogyan élt le, mennyi tartozást halmozott fel, ...stb.
A barát az barát, az üzlet meg üzlet!
Mond neki hogy a plusz jövedelemből azért havonta a vendéged egy sörre ha már hülyének nézett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!