Pesten a 6. kerületben egy két szobás 60 négyzetméteres lakás nagyon baráti ár 50.000 plusz rezsiért?
Mi a célotok vele? Mert ha az hogy ne nektek kelljen fizetni a rezsit és lehetőleg minél kevésbé harcolja le valaki akkor lehet egy ismerőssel ilyen szempontból jól jártok.
Az árat ki dobta be? Én tuti ha még baráti árról beszélünk akkor is felmennék legalább a 70-80%-ra annak ami reális a környéken.
Ahogy nézem 150 alatt nem nagyon van lakás. Szóval a 100 ezer lenne a baráti ár, az 50 ezer az még felét se éri el annak ami a legolcsóbb elérhető abban a kerületben. (gondolom mivel nagyanyád lakása így nem túl új a bútor, a lakás állapota se olyan de azért 120-150-et tuti megérne piaci alapon)
6. Kerületben felújított 30m2 garzonom 195ezerért van kiadva és azonnal találtam rá bérlőt. Ha felújított , jó állapotú a lakás legalább 200-300 között ki lehetne adni.
50 ezerért még vidéken sem kapsz egy penészes garzont.
és te nem tudsz utána nézni annak, hogy mi a valós ára az ingatlanodnak?
Ha tudod akkor olyan nehéz azt mondani, hogy ne haragudj de 100-150-200 vagy mit tudom én mennyire gondoltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!