Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Menjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Július 31-ig bérlek 1 albérletet. Nincsennek nézeteltérések a tulajjal semmilyen tekintetben. Tegnap este felhívott,hogy jön haza külföldről a testvére és kellene a lakás. Ha jövőheten kiköltözök akkor vissza adja a teljes kaukciót és adni fog +1 havi lakbért is vissza. Igen, kb fizet hogy huzzak el. Szerintetek mindenképpen menjek? Pénzügyileg is megéri + ha maradnék nem hiszem hogy úgy állna hozzám mint eddig.. Ti mit tennétek?

2023. jún. 16. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mennék
2023. jún. 16. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, jobban jársz, ha mész.
2023. jún. 16. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menj.
2023. jún. 16. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék, ha van hova. Július végén így is úgy is menned kell, akkor meg miért ne szállnál ki pluszosan a szituból? :)
2023. jún. 16. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
A kaukciót biztosan nem adja vissza, mivel ilyen dolog nem létezik. A kauciót fogja visszaadni.
2023. jún. 16. 10:36
 6/7 NTBS ***** válasza:
100%
Mennék.
2023. jún. 16. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ: meg tudod oldani máshol a lakhatásodat? Egy hét alatt azért baromira nem könnyű másik albérletet találni, úgy hogy utána egyből be is költözhetsz.

Az én élethelyzetemben megmondanám neki, hogy köszi a lehetőséget, de sajnos végig maradni fogok, mert nekem is másik albérletet kell találnom és a hajamra kenhetem az egy havi ajándék lakbért, ha az utcára kerülök.

Ismerőst meg barátot nem hoznék olyan kellemetlen helyzetbe, hogy csak úgy bekéreckedek hozzá akár hetekre.

2023. jún. 16. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!