Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Telefon vagy emailben el...

Telefon vagy emailben el tudok intézni egy szobakibérlését?

Figyelt kérdés
Így kiadhatják?
2023. máj. 9. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Elképzelhető.

A bérbeadótól függ.

2023. máj. 10. 00:10
 2/6 anonim válasza:
79%
Nekem 7 éve sikerült. Cuccal mentem oda és akkor találkoztam először a lakótársakkal.
2023. máj. 10. 00:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha elutalod a foglalót.

De látatlanban én egy vadidegennek nem utalnék.

2023. máj. 10. 05:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elég nehéz helyzetben vagyok, a családom miatt..de ez hosszú
2023. máj. 10. 06:46
 5/6 anonim ***** válasza:

El tudod intézni, ha a bérbeadónak ez megfelel. De általában ragaszkodnak a személyes találkozáshoz, hiszen az alapján tudják eldönteni hogy kiadják-e pont neked vagy inkább nem.

Simán kérdezz rá amikor felveszed velük a kapcsolatot, sokan vannak akiknek elég ha átutalod a foglalót és majd csak akkor találkoztok amikor mész beköltözni! De megoldhatod egy videó hívással is hogy láthassanak, Skype-on vagy máson keresztül be tudsz mutatkozni és meg tudjátok beszélni amit kell.

2023. máj. 10. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
En whatsapp vagy viber videohivast kernek es el tudnam donteni,h johetsz-e csomagokkal azonnal.
2023. máj. 11. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!