Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapest melyik kerületei...

Budapest melyik kerületei biztonságosabbak, kellemesebbek, illetve melyik részeit kéne mindenképp elkerülnöm?

Figyelt kérdés

Egyelőre nem költözöm, csak albérleteket nézegetek hogy kicsit jobban tisztában legyek a lehetőségeimmel. Jó lenne tudni hogy merrefelé érdemes/nem érdemes nézelődni, nagyon hálás lennék ha tudnátok egy-két véleményt adni hogy milyenek a kerületek mostanában :) Eddig annyit hallottam, hogy a XIII ker. nem ajánlott.

Fiatal nő vagyok, valószínűleg egyedül élnék. Nem tervezek éjszaka egyedül csámborogni, az számít hogy munka után jó eséllyel haza tudjak érni anélkül, hogy problémám lenne valakivel.

Ha van bármi egyéb tippetek, azért is nagyon hálás lennék.

Köszi előre is, legyen szép napotok :)

2023. ápr. 29. 12:53
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ #18!
2023. máj. 11. 14:15
 22/31 anonim ***** válasza:
51%

"De, ismét: Ha az általam feltett kérdésre nem tervezel válaszolni, akkor légy oly' kedves keress inkább más kérdést amire válaszolhatsz."

Válaszoltam. Ha szerinted az a releváns válasz, hogy a 13. kerület körúthoz közeli részén világvége van, attól pedig körülbelül 30 méterre pedig kánaán, akkor örülhetsz, mert megvan a tökéletes kerület. Az ötödik lesz az. Mondjuk az gondolom nem fog zavarni téged sem, amikor mondjuk nyáron kipakolnak a kocsmák, kávézók az utcára és hallgathatod a vendégeket éjjel 11-ig. Mert ez mondjuk egy reális veszély azon a környéken, de hát legalább gyerekek nincsenek ugye. :D

2023. máj. 11. 14:36
 23/31 A kérdező kommentje:
Legyen további szép napod, #22. :)
2023. máj. 11. 16:22
 24/31 anonim válasza:
48%
Ha aktuális még a kérdés, akkor este tudok írni, bőven. Én is vidékről jöttem, foglalkoztam ingatlanokkal, így szinte az egész várost bejártam és ismerem.
2023. máj. 20. 18:45
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

"Legyen további szép napod, #22. :)"

Remélem azóta már kimazsoláztad az egyetlen kerületet, amire senki sem írt rosszat, mert még nem lakott ott és azóta ott élsz, attól függetlenül, hogy napi 3 órát ingázol emiatt. :)

2023. máj. 20. 23:27
 26/31 A kérdező kommentje:

Kedves #25! Látom nem volt elég egyszer leírnom neked hogy költözésről egy jó ideig szó sincs, és csak kérdezősködök. Ha ennyire érdekel, sok jó infót kaptam adott kerületek adott környékeiről, főleg privátban.

Ha már mazsolázásról beszélünk, remélem sikerült kimazsoláznod miért zavar téged ennyire ha egy random internetes ismeretlen nem értékeli a válaszod, és miért késztet ez arra hogy visszajárj a kérdéshez és provokálni próbáld az illetőt. További kellemes életet kívánok neked. :)

2023. szept. 24. 11:26
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Na, akkor még mindig nincs meg az egyetlen nem létező kerület? :)
2023. szept. 24. 11:34
 28/31 A kérdező kommentje:
Te még mindig itt vagy? És hónapok után is perceken belül válaszolsz? Hát ez elképesztő, most tényleg lenyűgöztél :D De ez mindent megmagyaráz. Hát, hajrá az élethez.
2023. szept. 25. 11:05
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Na, de akkor készen vagy?
2023. szept. 25. 11:11
 30/31 A kérdező kommentje:

Tőled? Teljesen. :D

Bocsesz, de ez az utolsó válaszom neked, amúgy sem sűrűn járok erre az oldalra és nem is fogom nézegetni a kérdést. Szóval legyen szép életed, kellemes napjaid, stb.

2023. szept. 25. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!