Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapest melyik kerületei...

Budapest melyik kerületei biztonságosabbak, kellemesebbek, illetve melyik részeit kéne mindenképp elkerülnöm?

Figyelt kérdés

Egyelőre nem költözöm, csak albérleteket nézegetek hogy kicsit jobban tisztában legyek a lehetőségeimmel. Jó lenne tudni hogy merrefelé érdemes/nem érdemes nézelődni, nagyon hálás lennék ha tudnátok egy-két véleményt adni hogy milyenek a kerületek mostanában :) Eddig annyit hallottam, hogy a XIII ker. nem ajánlott.

Fiatal nő vagyok, valószínűleg egyedül élnék. Nem tervezek éjszaka egyedül csámborogni, az számít hogy munka után jó eséllyel haza tudjak érni anélkül, hogy problémám lenne valakivel.

Ha van bármi egyéb tippetek, azért is nagyon hálás lennék.

Köszi előre is, legyen szép napotok :)

2023. ápr. 29. 12:53
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
21%

Csak Buda.

Esetleg V. Ker.

2023. ápr. 29. 13:29
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld. :)
2023. ápr. 29. 13:41
 3/31 anonim ***** válasza:
81%
Lehet vásárolni felragasztható álbajuszt és vámpírfogakat...
2023. ápr. 29. 13:52
 4/31 anonim ***** válasza:
71%
3. Nőként?
2023. ápr. 29. 13:56
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Minden kerületnek vannak jobb és kerüledő részei, még utcán belül is előfordulhat jobb és rosszabb rész.

Mondjuk a XIII., pont nem a rosszabbak közé tartozik, inkább a 8.-at kerülném, de ennek is van kifejezetten jó része.

De ahol te albérletet fogsz kapni, az a rosszabbik rész lesz..

2023. ápr. 29. 13:58
 6/31 anonim ***** válasza:
30%
4/ Hogy férfinak nézzék... (így nem fog könnyű prédának tűnni)
2023. ápr. 29. 14:21
 7/31 anonim ***** válasza:
61%
Budán keress, 1. 2. 11. 12. kerületben.
2023. ápr. 29. 14:28
 8/31 anonim ***** válasza:
88%

6. Talán a hímnemű egyedeket kellene megtanítani férfiként viselkedni, nem a nőket férfiként öltözni!

Ne röhögtess már..

2023. ápr. 29. 14:35
 9/31 anonim ***** válasza:
56%

8/

Pedig a vicc volt benne a lényeg. A viccen pedig nevetni szokás, de neked a röhögést is megengedjük..

2023. ápr. 29. 14:39
 10/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

#3 Majd szerzek hozzá olyan szőrös harisnyát is. :D

#5 Igen, benéztem. VIII-t akartam írni, de az álmos agyam X-et csinált belőle. Jelenleg egész megfizethető áron találgattam Budán belül kisebb albérleteket. (Nyilván az más dolog, hogy az adott környék milyen, de mire odaérek már úgy is más ajánlat lesz...) Ha okosan költök, akkor a fizetésemen belül tudok maradni :)

#7 Köszi szépen! Ezek szerint akkor tényleg Buda inkább a befutó. :)

2023. ápr. 29. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!