Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tulajdonosok, főbérlők! Mit...

Tulajdonosok, főbérlők! Mit értetek pontosan azalatt, hogy "magára és környezetére igényes"?

Figyelt kérdés
Nyilván azt, hogy takarítson, legyen valamennyire rend, de ennél pontosabban értem, aki ezt beleírja a hirdetésre, az már ilyen OCD-s szinten fogja legalább havonta végignézni a lakást és ha talál egy szem port vagy kicsit csíkos maradt az ablak, akkor kirak vagy ez csak arra vonatkozik, hogy ne legyen telerakva vackokkal a lakás, ne legyen miattad penész meg csótányok, vagy hol húzódik a határ szerintetek a rendezett, igényes között és akinek nem adnátok ki a lakást?

2023. ápr. 23. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#9-es bocs, de kupi s kupi között is van különbség. Nyilván nem ugyanaz a bevetetlen ágy meg a 3 hónapos retek a lakásban.
2023. ápr. 24. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
11-es, ezzel egyetértek, ettől függetlenül a bérlő nem köteles beengedni a tulajdonost bármikor, ha ő váratlanul odaállít. Ezt nem is illik, de nem is kötelezhető rá. A tulajdonos (ez 8-asnak szól) szépen egyeztessen időpontot a bérlővel és nézze meg akkor a lakást. Ne állítson oda bejelentés nélkül.
2023. ápr. 24. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

#12 Az a baj, tipikus gyakoris vagy, aki nem a kérdésre/válaszra reagál, hanem fennakad egy mondaton és azon hőbörög.

Az illető sehol nem állította oda, hogy váratlanul betoppanna a bérlőt ellenőrizni. Csak azt, hogy ha ilyen történne, akkor rendet szeretne látni. A kettő nem ugyanaz.

2023. ápr. 24. 09:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13: "Az illető sehol nem állította oda, hogy váratlanul betoppanna a bérlőt ellenőrizni."

8: "ha én egy váratlan pillanatban megjelennék, akkor nem kéne vakargatnia a fejét, v szégyenkeznie a kupi miatt"

Hát ez meg mi a tököm, ha nem pont az???

Az igaz, hogy a nyitókérdés nem erről szólt, hanem én egy másik válaszra reagáltam, ezt nem is tagadom.

2023. ápr. 24. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!