Vakondjukba szennyvíz. Ki mit gondol az efféle megoldásról?
Figyelt kérdés
Ugye zseniális megoldás .2019. jún. 9. 15:40
1/12 anonim válasza:
Én vigyáznék a helyedben. A vakondok is rá tudnak csatlakozni a WiFidre, feltörik a géped és megnézik a kérdésed. Előbb fognak éjszaka megfojtani minthogy annyi szennyvizet össze tudj gyűjteni magadból, hogy kiöntsd őket.
2/12 anonim válasza:
Kiknek a vakondjukba akarsz te szennyvizet önteni?
3/12 anonim válasza:
Bárkinek a vakondjába állatkínzás szennyvizet tölteni...
4/12 A kérdező kommentje:
én nem engedem a vakondlyukba (szippantos kocsi visszik ki) de mások igen, ezt a vakkond dolgot a jegyző tanácsolja mert akkor nem érződik a szaga
2019. jún. 9. 16:35
5/12 anonim válasza:
A vakondnak nincs lyuka (illetve van,de ez más kérdés)az ürgének van lyuka, azt szokták kiönteni.
A megoldás nem hogy zseniális, hanem egyenesen hülyeség.
- a vakond védett állat
- csak ott van vakond, ahol féreg van a földben, ami ugyan nem csinál földkupacokat, de sokkal több kárt okoz a növényzetben
- a szennyvíz, ahogy a nevében is benne van szennyezi a talajt
6/12 anonim válasza:
Ja, hogy az derítőbe vezető csövet akarod a vakondüregbe átvezetni? Sok sikert, egyrészt előbb fog eldugulni és visszafolyni a pisikaka a saját házadba (vakond-kerdezo 1-0), illetve az a vakondlyuk nem 15 m3, szóval azért a 3 WC lehúzásért fölösleges procedúra :)
8/12 anonim válasza:
Szegény kisvakond. Szegény környezet. Szegény mi. Szegény világ.
9/12 A kérdező kommentje:
én nem akarom csak itt faluban mindenki hülyének néz mert nekem az efféle megoldások nem fekszenek, sokan azért is hülyének néznek mert van az udvaron ásott kút de nincs belevezetve a szennyvizcso
2019. jún. 9. 16:47
10/12 anonim válasza:
Normális ember nem vezeti egy funkcionáló kútba a szennyvizet! Ezekben a várhatóan vízhiányos időkben amik jönni fognak, egy ingatlannál komoly értéknövelő hatása van és lesz egy működő kútnak.
Hogy néhány tahó primitív paraszt mit csinál, azzal te ne törődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!