Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vakondjukba szennyvíz. Ki mit...

Vakondjukba szennyvíz. Ki mit gondol az efféle megoldásról?

Figyelt kérdés
Ugye zseniális megoldás .

2019. jún. 9. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Én vigyáznék a helyedben. A vakondok is rá tudnak csatlakozni a WiFidre, feltörik a géped és megnézik a kérdésed. Előbb fognak éjszaka megfojtani minthogy annyi szennyvizet össze tudj gyűjteni magadból, hogy kiöntsd őket.
2019. jún. 9. 15:48
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Kiknek a vakondjukba akarsz te szennyvizet önteni?
2019. jún. 9. 15:50
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Bárkinek a vakondjába állatkínzás szennyvizet tölteni...
2019. jún. 9. 16:04
 4/12 A kérdező kommentje:
én nem engedem a vakondlyukba (szippantos kocsi visszik ki) de mások igen, ezt a vakkond dolgot a jegyző tanácsolja mert akkor nem érződik a szaga
2019. jún. 9. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

A vakondnak nincs lyuka (illetve van,de ez más kérdés)az ürgének van lyuka, azt szokták kiönteni.

A megoldás nem hogy zseniális, hanem egyenesen hülyeség.

- a vakond védett állat

- csak ott van vakond, ahol féreg van a földben, ami ugyan nem csinál földkupacokat, de sokkal több kárt okoz a növényzetben

- a szennyvíz, ahogy a nevében is benne van szennyezi a talajt

2019. jún. 9. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Ja, hogy az derítőbe vezető csövet akarod a vakondüregbe átvezetni? Sok sikert, egyrészt előbb fog eldugulni és visszafolyni a pisikaka a saját házadba (vakond-kerdezo 1-0), illetve az a vakondlyuk nem 15 m3, szóval azért a 3 WC lehúzásért fölösleges procedúra :)
2019. jún. 9. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
A jegyzőtök egy .eggfej!
2019. jún. 9. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Szegény kisvakond. Szegény környezet. Szegény mi. Szegény világ.

[link]

2019. jún. 9. 16:41
 9/12 A kérdező kommentje:
én nem akarom csak itt faluban mindenki hülyének néz mert nekem az efféle megoldások nem fekszenek, sokan azért is hülyének néznek mert van az udvaron ásott kút de nincs belevezetve a szennyvizcso
2019. jún. 9. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Normális ember nem vezeti egy funkcionáló kútba a szennyvizet! Ezekben a várhatóan vízhiányos időkben amik jönni fognak, egy ingatlannál komoly értéknövelő hatása van és lesz egy működő kútnak.

Hogy néhány tahó primitív paraszt mit csinál, azzal te ne törődj!

2019. jún. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!