Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki merjem adni a lakásomat...

Ki merjem adni a lakásomat olyan bérlőknek akik borsodból jöttek? Ránézésre normálisak, de olyan rosszakat hallani.

Figyelt kérdés
Ti be mernétek vállalni? Miskolcról jöttek mennyire veszélyesek/gázosak? Tudnak fizetni? Viselkedni?

2023. márc. 11. 10:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező a dohánybolt előtt ivás cigifüst stb országos jelenség!
2023. máj. 1. 18:36
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

Irj hazirendet.

Bekoltozeskor 2 havi kauciot+berleti dij+rezsi eloleget kerunk.

A rezsieloleg a kb rezsi osszege,aztan a szamlak alapjan kipotolnak v visszaadod a kulonbozdtet.

2023. máj. 1. 19:19
 23/32 NTBS ***** válasza:
42%
Igen, bátran.
2023. máj. 1. 20:15
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk a lakás szövetkezet bele egyezése szükséges ha ki akarom adni a lakásomat! Ha a személyükkel nem értenek egyet nem adhatom ki! Csak megjegyzem van ahol még ez se mindegy!
2023. máj. 1. 20:42
 25/32 A kérdező kommentje:
20-as nem nézem le a borsodiakat, csak féltem tőlük a lakásomat, mert még irigységből leélnék nekem, mert, hogy nekik arra sosem futna ilyen lakásra, akkor nekem se legyen jó… Ilyeneket mesélnek
2023. máj. 1. 21:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Úristen kérdező. Te tényleg hülye vagy már ne is haragudj 🤣

Miskolci fiatal lanykent (Magyar!!) kerültem fel Pestre. Pár évvel ezelőtt egy igazi, gyönyörű ékszerdobozban laktam a párommal. Úgy vigyaztunk a lakásra mintha a szemünkfénye lenne. Nem minden Miskolci egyforma. Több évet laktam albérletben, soha semmiben nem tettem kárt,sőt! Ha az ember nem szimpatikus akkor ennyi. De ne azt nézd hogy Miskolci vagy sem...

2023. máj. 1. 22:16
 27/32 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, te meg sose mozdultál ki Budapestrők? Hogy lehetsz ennyire szűklátokörű, előíteletes? Megnyugtatlak: a rossz berlők nem helyhez kötöttek. Nem kell ahhoz borsodiaknak lenniük, hogy adóssagokat halmozzanak fel, es szétverjék a lálakást. Ja: több lakast is adok ki Budapesten. Még mielőtt kijatszod ezt a prolis "irigykedsz, mert nincs kiadó lakasod kártyát". A bérlőim többsegéről nem tudom, honnan jött, mert nem érdekel.
2023. máj. 2. 06:41
 28/32 anonim ***** válasza:
82%
27es vagyok. Bocsi kerdező, most olvastam el a legutolsó kommentedet. Te ne adj ki lakást nem neked való. Add el.. (Es magam előtt látom a lakasodat: teljesen felújítottkent hirdeted, mert 3 eve ki volt festve. Amugy szoci bútorok, a tipikus 25x25 ös fehér csempe a fürdőben, konyhaban. Fürdő eredeti kaddal még amikor építettek. Nekem ilyen előítéleteim támadtak veled kapcsolatban a kommentjeid alapján...)
2023. máj. 2. 06:46
 29/32 A kérdező kommentje:
28-as, ha ilyen lenne ki merném adni borsodiaknak is :)
2023. máj. 2. 07:48
 30/32 anonim ***** válasza:
68%

"Ránézésre normálisak"

Ez minden esetben pontosan ugyanígy kezdődik.

De "lakva ismeri meg az ember a másikat" !!!

2023. máj. 2. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!